PeTTeK Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Zdar zkušení, uvažuju o koupi supa 2004, ale zaskočilo mě, že jak býva tlačítko na vypnutí ESP tak je tlačítko na vypnutí ASR, chci se teda zeptat má tento sup i ESP nebo tímto systémem není vybavený popřípadě jak to zjistit? V práci mam passata B5,5 a ten má tlačítko na ESP ale vypne se tím i ASR....jsem z toho jelen, tak kdyby někdo věděl, přeci jen je to pomoc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Pokud nema esp ale jen tlacitko asr tak esp nema. Takovych supu jsem ale moc nevidel poohlidni se jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Myslim (a nerad bych se pletl), ze vsechny diesely mely ESP, takze predpokladam, zes koukal na benzin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Jestli ho má nebo ne zjistíš například podle kódů výbavy. Od určitého roku se ale ESP ve Škodovce nedá vypnout. Teď se EPS off dává jako novinka do RS verzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 V SI se da ESP vzdycky vypnout a v SII mam tu moznost taky. To same Octavie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 V S1 v dieselu 2.5 bylo určitě, ve 2.8 benálu si už nepamatuji. V nynější S2 3.6 je také, ale nejde vypnout. Jde vypnout pouze protiprokluz. Nicméně jde vypnutí ESP dokódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 (editace) V SI se da ESP vzdycky vypnout a v SII mam tu moznost taky. To same Octavie... to není pravda, to tlačítko začalo ze škodovek mizet cca v roce 2009, dá se vypnout jen ASR. Je to kvůli bezpečnosti s vypnutým ESP se totiž dá docela blbnout. Ale je fakt že Supa I se to absolutně netýká :-) Editováno: 19. Září 2014, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 To sedí. Ještě mám O2 TSI 4x4 rv.05/09 a čudl ESP Off mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeTTeK Vloženo 19. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2014 no tak sory, ale naftoveho supa ještě poznam a číst umím taky, že na talčítku je asr, kde najdu ten stitek vybavy a jak to pak dohledam? diky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 http://igorweb.org/equidec/ ty kódy jsou v servisce na str. 2 a tuším, že jsou i na tom štítku v kufru. Předpokládám, že ten kdo má přístup do koncernové databáze to umí zjistit i podle vin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 A hele, hned v návodu to uvádějí jako příklad (pokud to tedy nemá více variant): 1AT = Elektronický program stability ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.