Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar zkušení, uvažuju o koupi supa 2004, ale zaskočilo mě, že jak býva tlačítko na vypnutí ESP tak je tlačítko na vypnutí ASR, chci se teda zeptat má tento sup i ESP nebo tímto systémem není vybavený popřípadě jak to zjistit? V práci mam passata B5,5 a ten má tlačítko na ESP ale vypne se tím i ASR....jsem z toho jelen, tak kdyby někdo věděl, přeci jen je to pomoc.....

Pokud nema esp ale jen tlacitko asr tak esp nema. Takovych supu jsem ale moc nevidel poohlidni se jinde

Myslim (a nerad bych se pletl), ze vsechny diesely mely ESP, takze predpokladam, zes koukal na benzin?

Jestli ho má nebo ne zjistíš například podle kódů výbavy. Od určitého roku se ale ESP ve Škodovce nedá vypnout. Teď se EPS off dává jako novinka do RS verzí.

V SI se da ESP vzdycky vypnout a v SII mam tu moznost taky. To same Octavie...

V S1 v dieselu 2.5 bylo určitě, ve 2.8 benálu si už nepamatuji. V nynější S2 3.6 je také, ale nejde vypnout. Jde vypnout pouze protiprokluz. Nicméně jde vypnutí ESP dokódovat.

V SI se da ESP vzdycky vypnout a v SII mam tu moznost taky. To same Octavie...

to není pravda, to tlačítko začalo ze škodovek mizet cca v roce 2009, dá se vypnout jen ASR. Je to kvůli bezpečnosti s vypnutým ESP se totiž dá docela blbnout. Ale je fakt že Supa I se to absolutně netýká :-)

Upraveno od Wittmann

To sedí. Ještě mám O2 TSI 4x4 rv.05/09 a čudl ESP Off mám.

• Autor

no tak sory, ale naftoveho supa ještě poznam a číst umím taky, že na talčítku je asr, kde najdu ten stitek vybavy a jak to pak dohledam? diky

http://igorweb.org/equidec/

ty kódy jsou v servisce na str. 2 a tuším, že jsou i na tom štítku v kufru. Předpokládám, že ten kdo má přístup do koncernové databáze to umí zjistit i podle vin.

A hele, hned v návodu to uvádějí jako příklad (pokud to tedy nemá více variant):

1AT = Elektronický program stability ESP

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.