Publikováno Září 18, 201411 r Zdar zkušení, uvažuju o koupi supa 2004, ale zaskočilo mě, že jak býva tlačítko na vypnutí ESP tak je tlačítko na vypnutí ASR, chci se teda zeptat má tento sup i ESP nebo tímto systémem není vybavený popřípadě jak to zjistit? V práci mam passata B5,5 a ten má tlačítko na ESP ale vypne se tím i ASR....jsem z toho jelen, tak kdyby někdo věděl, přeci jen je to pomoc.....
Září 19, 201411 r Pokud nema esp ale jen tlacitko asr tak esp nema. Takovych supu jsem ale moc nevidel poohlidni se jinde
Září 19, 201411 r Myslim (a nerad bych se pletl), ze vsechny diesely mely ESP, takze predpokladam, zes koukal na benzin?
Září 19, 201411 r Jestli ho má nebo ne zjistíš například podle kódů výbavy. Od určitého roku se ale ESP ve Škodovce nedá vypnout. Teď se EPS off dává jako novinka do RS verzí.
Září 19, 201411 r V S1 v dieselu 2.5 bylo určitě, ve 2.8 benálu si už nepamatuji. V nynější S2 3.6 je také, ale nejde vypnout. Jde vypnout pouze protiprokluz. Nicméně jde vypnutí ESP dokódovat.
Září 19, 201411 r V SI se da ESP vzdycky vypnout a v SII mam tu moznost taky. To same Octavie... to není pravda, to tlačítko začalo ze škodovek mizet cca v roce 2009, dá se vypnout jen ASR. Je to kvůli bezpečnosti s vypnutým ESP se totiž dá docela blbnout. Ale je fakt že Supa I se to absolutně netýká :-) Upraveno Září 19, 201411 r od Wittmann
Září 19, 201411 r Autor no tak sory, ale naftoveho supa ještě poznam a číst umím taky, že na talčítku je asr, kde najdu ten stitek vybavy a jak to pak dohledam? diky
Září 19, 201411 r http://igorweb.org/equidec/ ty kódy jsou v servisce na str. 2 a tuším, že jsou i na tom štítku v kufru. Předpokládám, že ten kdo má přístup do koncernové databáze to umí zjistit i podle vin.
Září 19, 201411 r A hele, hned v návodu to uvádějí jako příklad (pokud to tedy nemá více variant): 1AT = Elektronický program stability ESP
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.