Fabi Pavel Vloženo 19. Září 2014 Vloženo 19. Září 2014 (editace) Zdravím Vás koupil jsem si nalepovací stříbrnou carbon folii a chtěl bych jí nalepit na výdechy na palubce, ale zjistil jsem že to je docela těžké přesně nastříhat, zkoušel jsem to nalepit a žiletkou obřezat, ale vypadá to divně a nepřesně.Nemáte někdo přesné rozměry, nebo přímo na A4 nakreslené ofuky abych to mohl jen vytisknout a podle toho obmalovat na tu folii?připojuji obrázek, chtěl bych jen jak je na obrázku číslo 1, 2, 3, 15, 16Děkuji moc moc Editováno: 19. Září 2014, autor: Fabi Pavel Citovat
Mirek 835 Vloženo 19. Září 2014 Vloženo 19. Září 2014 Ahoj,trošku jsi sice ušetřil,ale přidělal sis hodně práce a výsledek nebude 100%. Přesné polepy se dají přece koupit. Citovat
Fabi Pavel Vloženo 19. Září 2014 Autor Vloženo 19. Září 2014 (editace) Ahoj,trošku jsi sice ušetřil,ale přidělal sis hodně práce a výsledek nebude 100%. Přesné polepy se dají přece koupit. nemohl jsem je nikde sehnat, tak jsem si koupil tu folii a přidělal jsem si tedy kus práce. už jsem našel ty polepy, ale taky stojej docela dost, tak se mi nechtěj kupovat když mám tu folii a navíc ty co bych kupoval nevypadaj tak dobře jak ta folie. a jak se vlastně vytahuje ten ofuk z palubovky? že bych ho vytáhl a obkreslil na folii? Editováno: 19. Září 2014, autor: Fabi Pavel Citovat
Mirek 835 Vloženo 20. Září 2014 Vloženo 20. Září 2014 Normálně jemně zapáčit plochým šroubováčkem a vytáhnout. Citovat
Wittmann Vloženo 20. Září 2014 Vloženo 20. Září 2014 a bacha praskaj tomu ty packy, takže s citem. A co ty výdechy opatrně rozebrat, celoplošně polepit čela a pak oříznout? Citovat
Fabi Pavel Vloženo 20. Září 2014 Autor Vloženo 20. Září 2014 a bacha praskaj tomu ty packy, takže s citem. A co ty výdechy opatrně rozebrat, celoplošně polepit čela a pak oříznout? to jssem měl na mysli vydělat ty výdechy a pak obkreslit, ale měl jsem strach zabrat a vypáčit je Citovat
Fabi Pavel Vloženo 21. Září 2014 Autor Vloženo 21. Září 2014 Tak dneska hotovo, jedna packa to odnesla. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.