Mark008 Vloženo 25. Září 2014 Vloženo 25. Září 2014 Zdravím, našel jsem na toto na internetu :http://www.autoevolution.com/news/tron-nissan-gt-r-appears-on-the-chinese-grid-78585.html myslíte si že s tím u nás nebudou mít problém policajti? Prosím o radu, abych to nenalepil a pak nemusel sundávat. díky Citovat
Supermarine_Spitfire Vloženo 25. Září 2014 Vloženo 25. Září 2014 no já myslím, že co se týče odrazových míst, tak vyhláška mluví celkem jasně. Já bych řekl, že spíš půjde o to, v jakém množství si tím zaplácáš auto. Můj skromný odhad je, že žlutá je trochu problém a polepení ve stylu toho GT-R asi nenechá jednu policejní hlavu chladnou. Citovat
Mark008 Vloženo 25. Září 2014 Autor Vloženo 25. Září 2014 konkrátně by se jednalo o červenou barvu odrazek Citovat
ben06 Vloženo 25. Září 2014 Vloženo 25. Září 2014 PaCh mají reflexní polepy zavedené Íčkem a je to v zákoně? Myslím že u požárnìkú a sanitek jsou taky reflexní polepy. Citovat
Wittmann Vloženo 25. Září 2014 Vloženo 25. Září 2014 já myslím, že to je určitě zakázaný, páč by to v noci plašilo zvěř a děsilo pověrčivé lidi Citovat
Drobecek Vloženo 7. Prosinec 2014 Vloženo 7. Prosinec 2014 Jezdím s tímto (VIZ profilové foto) již 8 let a NIKDY nebyl s policií žádný problém ač svítím po setmění jak sluníčko Citovat
Jehla23 Vloženo 9. Prosinec 2014 Vloženo 9. Prosinec 2014 Tak ty to máš jako reklamu a máš to jen na dveřích, tam se to dá pochopit. Upřímně, k čemu to tam budeš chtít? Vždyť to ani v podstatě neuvidíš. Sice budeš viděn, ale když se zeptáš na jedno: je to homologované? Myslím, že asi ne a co není homologované je pro ně porušení zákona.. a z dálky to může mást. Můžeš to prostě zkusit a uvidíš nebo se zeptej nějákého policajta a máš to jednodušší. Jinak zajímavý a moc pěkný to je, to musím uznat Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.