Ghostbuster Vloženo 8. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Parkovať sa uchatiek určite bude no ten altán tam asi nebude, dík za tip, opýtam sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Mišo ohen,dřevo jestli tam maj nebo rožen a tak dale. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenCZ Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 (editace) Ahoj parto hlásím se taky do týmu. Pojedu já, partnerka a pesos Jestli je ještě místo :-) . Editováno: 25. Prosinec 2014, autor: GreenCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robi70 Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Ahojky. Taky se hlásíme do týmu, já+manželka+pejsek, pokud se vlezem :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 23. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 ktovie či nakoniec nebudeme hladať vačší kemp teraz mam kopec práce ale ked to po novom roku poľaví a budem mat konecne nejaké voľno pokúsim sa vyzistiť čo najviac info, s majiteľkou som už v kontakte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robi70 Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 ktovie či nakoniec nebudeme hladať vačší kemp teraz mam kopec práce ale ked to po novom roku poľaví a budem mat konecne nejaké voľno pokúsim sa vyzistiť čo najviac info, s majiteľkou som už v kontakte. chcem sa spýtať, zraz je iba pre majiteľov Sup1 alebo aj pre majiteľov Sup2? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 24. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Tento zraz je pre majiteľov sup 1 :-) ale vidím že časom sa bude musieť spraviť už zraz všetkých supov, lebo naša banda sa rozrastá, a to je super každopádne, keď sa bude chcieť niekto prísť pozrieť, dvere sú otvorené. Aj sa mi zdalo že máš v avatare 2kového supíka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Mišo musí být i dvojkové supy,protože Nemo už ho měl na Bystřičce a bez něj už to taky nejde.Jinak k těm dotazům na tebe nebo majitelku bych ještě tradičně dodal toto.Nebo já to raději napíšu vše co mě napadá :-) 1) cena 2) sociální zázemí 3) kuchyňka 4) psi 5) venkovní posezení + ohniště + lavičky nebo židle 6) jak daleko je hospoda :-) nebo je něco v areálu 7) restaurace 8) možnost stanování 9) množstevní sleva ( není to životně důležité,ale vždy se to každému líbilo ) Jinak mě tam taky dopiš co se týká delšího pobytu takže asi čtvrtek jak ostatní a připiš mi tam +1 Už ať to je.Těším se. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 (editace) No ja to budem musieť zrušiť Editováno: 30. Prosinec 2014, autor: motoCvok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Jakto? Snad Ti do toho něco nevlezlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Datum sa mi krizuje s rodinnou dovolenkou. Ale budem poblizku tak by som aj dosiel na kus reči a zoznamit sa s vami samo ak môžem a ma pustíte 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 3. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2015 jak budes mat flasu so sebou nevidím v tom problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No flasa vody sa vzdy najde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No když nic tak se aspoň přijeť ukázat když už budeš kůsek od nás. Jako zakladatel FB fans by ses mohl ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Tak blízko jak blízko ale rád prídem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Ahoj. Lidičky dlouho jsem se neozval . Jen prosím Míša aby mi tam dopsal +1 přijedu s partnerkou A psíka brát nebudem pač z té její čivavi by toho moc nezbylo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 13. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Chalani, ani neviem kedy sa nam to zvrtlo na zraz 1 aj 2 generácie Proti chalanom s 2kovými supami mi nic nemam, len neviem ci sa teraz pomestíme. (samozrejme s nemom som počítal). Som milo prekvapený aký je o zraz záujem, len novým členom treba vysvetliť že to neni taký "klasický zraz" na otočku ale taký pohodovka na víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Na otočku klidně dorazit můžou to neni problém :-) Nikdo je nevyhodí :-) nemusí tam být přes noc :-) Hlavně ať sklaní superbáci mají chatrč jak ma být :-) Hlavně se poptat naty ohniště apod.Čím více info tím lépe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Miško FB pomáha ako som pisal kopec ludi ani nevie ze skodahome existuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Vypadá to tu zaujímavo. Vidím, že sa už budú aj dvojkové embéčky tolerovať. .. Pekne. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 sakra až teraz som zistil, že účasť neni automatická tak ma tam prosím ťa dopíš +1, inak ako je to s obsaditelnosťou počet chatiek vs. počet účastníkov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Ahoj. Vzdycky to byl sraz Suberbu. Bez omezeni generace. Nevim, kde jste na to prisli, ze by to melo byt omezene. To, ze vetsinou prijeli jenom I.ckove (zejmena proto, ze se to chybne inzeruje v sekci pro I.ckove), nebyl - pokud vim - nikdy umysl. Navic se nam tam obcas objevi Passat, Octavie atp... Samozrejme, pokud by tu byla nejaka nalada to omezit pouze na I. generaci, tak se podridim... V opacnem pripade jen dodam, ze prijedu sam a na plny termin. Editováno: 4. Únor 2015, autor: nemo.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Milane, jako že bysme tě ze srazu vykopli, jo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 @MrChodny: No treba jsem vas nejak nas*al Minule jsem nepomohl s vytlacovanim aut z blata... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Nech toho ty Jouzo.Jak jsem napsal kór v tvém případě.Dojel jsi pravidelně tak to vůbec neřeš.Blátíčko bylo super no.Nejvíc nás stejně potrápil Filip na svých 19 kolech.Ten si ani neprdl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.