Tarantulas Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Já až po obědě, příjezd počítám cca kol 16 hod +/-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Vyjizdime cca kolem 13h z FM Jedeme 3 kousky Takze zitra s nekeryma a se zbytkem v patek ahooooj a opatrne na ceste vsichni Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 20. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 AK by ste chceli a mal záujem o ďalšiu stravu priamo v kempe (resp v chatovej oblasti hneď ved nášho campu) tak nie je problém. Bolo by dobré ale nahlásiť, ab y sa pripravili, aj ked myslím že niečo ugrilujeme atď... Zajtra vás večer pridem pzrieť donesiem grily nech máte na čom grilovať (v kempe by nam pozicali ale ten je strasne velky, tak donesiem svoj klasiku plus elektricky) Chalani máte niekto doma normálnu sekeru? Dreva bude dosť ale sekera sa bude hodiť, doma som nenašiel nič súce... (myslim ze v kempe sa nájde, ale aby nebola tupá ako naši politici...) Uz sa teším aj ja, roboty mám vyše hlavy tak dúfam že poriadne vypnem :-D "jó a FILIP, ja asi niečo na zahriate prinesiem" ale do "ohňa" nie je nikdy dosť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Praha Vyjizdime zitra kolem 11 tak snad neco kolem 14 - 15 budem na miste majte se klubaci . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 tak me se ted odhlasil kamarad, ze kvuli praci nejede. takze mi nezbyva nic jineho nez ject sam. Dorazim v patek nekdy okolo 17 - 18 hodiny. jede nekdo z okoli Prahy v patek po obede? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Auto už mám doma, tak počítám, že za hoďku dvě pomalu vyrazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 tak jak tam je? nejaky fotky ??? kolik vas tam je uz ? Jede nekdo z okoli Phy zitra kolem 14 hodiny ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Voni se asi nemám jak mrknout na net,takze jedině až nějaký slovacisko. Ale já jsem na Slovensku od úterý a chci je dnes celej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Paráda až na pár kapek Zatím 10 kousku včetně jednoho 3.6. Fotky zítra, inetrnet slabý a omezený :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 No...a u mňa to značne pokrivkáva.Na 85% idem v sobotu do práce....Rozhodne sa zajtra o 15:00h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Oka dej vědět! Snad do práce nepudeš Klidně přijeď aspoň v pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Ak by som prišiel zajtra, tak ostanem do nedele... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Zatiaľ to pre mňa vypadá priaznivo. Keby sa mi podarí prísť, mám niečo priniesť??? Nechýba niečo??? Okrem samozrejmého pitiva. Chipsy, chleba, pečivo, mäso, vodu, atď...hm??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Máme v podstatě vše, vem hlavně to co ty potřebuješ chipsy můžeš nějaké a maso má většinou každý svoje a vody taky. A v kolik by si přijel dnes? Kdyby si přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Je tam nějaká myčka v okolí, jelikož nevím, zda to má cenu dnes mejt , jak je mokro, takže bych to ideálně umyl až někde tam, u namestova delaj kanalizaci, takže si to tady dovedete představit, pojedu tak v osm, vezmu to přes myčku, takže vás tak kolem 10 az 11 přijedu vzbudit,google píše 1:55 minut dojezd, takže do hodky a pul bych to měl zvladnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Ahoj všichni, tak my také vyrážíme na trip. Příjezd cca. 17 - 18h :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Doktorone, prej OMV v Povazske Bystrici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Perfekt, díky, to bude nejideálnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 O 30.min.vyrážam Z Bratislavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Najizdim na okruh a mastim na brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Sup1 kdy dojdeš? Chybiš tady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Wladi Reno, doufám že též dojedete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Panové a damy velka OMLUVA. Ani nevite, jak mě to stve, ale za Prahou jsme to museli otocit kvuli vaznemu firemnimu problemu, ktery za nas nemel kdo vyresit :-( Pisu z Belgie aspon z mobilu. Podzimni sraz si podchytim tak, aby se to uz neopakovalo !!!! Vzpominam na Vas a pekne si to uzijte. MAM VAS RAD !!! 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Velká škoda supe! Tesil jsem se ze tě poznám osobně tak snad podzimní sraz vyjde! Každopádně práce se občas odložit neda... aspoň dvě rychle foto ze dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Pardon fotky tu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.