Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ouky, dohodnuté :-)

Pekny to steak a jeste hezci vyhlidka. Uz se tesim. Ace jestli chces muzem mit spol chatku. Jedu s kamaradem jenom. :D

Vypadá to, že počasí bude opět tradičně typicky srazové :D

post-77924-0-22181900-1431944301_thumb.p

letos se to zlomí, už od středy min. týdne vyhrožujou každej den, že už zítra bude pršet a od středy je naprosto perfektní počasí, no nechme se překvapit

Vždycky hlásili dobré počasí a bylo špatné teď hlásí špatné tak musíme doufat, že bude dobré ;-)

Dotaz pro Supáky z ČR, budete někdo kupovat SK dálniční známku nebo to vemete po okrskách? Michale kolik vůbec u Vás stojí týdenní známka?

Budu kupovat známku a co sem koukal tak na 10 dní 10 euro :) 

My to vezmem po okresce :-) Neni to daleko :-)

• Autor

Tým, ktorí pôjdu na Hradište, hrozenkov a Drietomu odporúčam kúpiť - hneď z drietomy prakticky idete po diaľnici až do no by kempu skoro :-) ostravakom určite nie. Inak taký nápad - kto by chcel, tak v nedelu by sme mohli (máte to niektorý po ceste) zájsť na obed do koliby medzi hrozenkovom a drietomou volá sa "drietomica" majú tam niečo pre ACE Venturu - vyprážaný (alebo grilovaný) bio ovčí syr, a ďalšie naše tradične jedlá, čo vy na to? ja tam chodím jesť pravidelne, pretože mi vždy vyhladne po kúpaní sa v aquaparku v Uh.Brode :-)

Inak, bol som obkuknúť kemp, už sa to tam po zime zazeleňalo :-) A pribudol veľký prístrešok pri bufete (je to hneď na parkovisku kde budeme parkovať svoje limuzínky a od chatiek asi 50 metrov. Ale možno by bodol pre istotu aj nejaký iný altám ktorý by sme dali vedla spolocensku miestnost - pri chatky :-)

Tak jak nebude pršet tak můžem parkovat u chatek přeci no néééééé ?

Stane se nekdy ze na srazu nebude chcat :D ?

Jojo ted nebude :-) uz mělo lucaht v nedeli pondeli a dneska taky a je krásně takze snad bude super :-)

Hanis nevim jak u tebe ale Praha celej den prsi :DDDD

Já jel dnes na Slovensko, v Praze hnus a za Vysočinou azuro , krásné teplo, na oravě je teď taky krásně, mírně fouká, ale vymeteno.

Upraveno od Doktorone

Ahoj bando. Tak já se musím omluvit.Ale bohužel srazu se nezúčastním. Na poslední chvíli jsem doufal,že to klapne. Ale bohužel to nedopadne. Mrzí mi to moc jsem se na vás těšil a hlavně na Slovensko.

Takže až na podzim :(. Tak jsi to parádně užijte i za mě :)

A už to začíná.

Já to tak nějak tušil, ale už jsem to nechtěl psát. Ať jsou důvody jaké jsou chápu, tak snad v září :)

:D taky mám auto ještě v servisu :D :D

Marťas jak kama pojedeš na sraz? Bereš to po dálnici nebo po okreskách?

No chtěl bych jet přes Starý Hrozenkov a pak po dálnici. Nevím ale kdy vyjedu, auto budu vyzvedávat až zítra dopoledne.

A to ještě nevím, jestli to nakonec nevzít přes Strání a NMnV a pak na dálnicu.

Upraveno od MrChodny

Já to vidím asi přes to Strání a pak v NMnV na dálnicu. Pojedu až nějak po obědě, tak by jsme mohli vyrazit spolu.

Ahoj bando. Tak já se musím omluvit.Ale bohužel srazu se nezúčastním. Na poslední chvíli jsem doufal,že to klapne. Ale bohužel to nedopadne. Mrzí mi to moc jsem se na vás těšil a hlavně na Slovensko.

Takže až na podzim :(. Tak jsi to parádně užijte i za mě :)

:kol-60: raději neslibuj kámo..... 

No pro jistotu beru gumáky, když si vzpomenu a ten sajgon na Bystřičce :D BTW berete někdo tvrdý alkohol?

• Autor

Chalani, na hrozenkov je podla mna  super cesta, osobne by som isiel tadial :-)  aj ked chodim do Brna, da sa tam "nabíjať" celkom slušne :-)

Ja zas pracovni bagančata :-) Už se těším až zítra vyrazíme :-) S Víťou bychom tam měli být do 12:00 na místě :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.