SUP1 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 joooooooo, to byla sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Příprava na Jarní sraz je v plném proudu Tentokrát jsem se dala na mikiny Na sraze bude možné vidět u několika členů mikiny v různých velikostech a u pánských ve dvou provedeních Možno po sraze udělat objednávku Bája 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Připiš mi tam +1 osoba. Jsem koukal, že se nepočítá s mojí přijítelkyní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) U mě taky chybí, taky prosím dopsat jednoho človeka Editováno: 17. Únor 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 A další sraz se dáš na co, na tepláky? Supe a kdo druhej s Tebů dojede, Tvoja nebo klasika Tony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 17. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Filip, na trenky Chalani idem to opravit, pisu mi aj na fb a mal som rusne obdobie, tak som nestíhal keby este niekto ozvite sa :-) čo chvíľa to budem musieť skompletizovať, aby sme vedeli či bude stačiť kapacita. Len neviem či všetci chápu, že to nie je zraz "na otočku" na parkovisku ale víkend plný dobrých ľudí a eše lepšej zábavy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 No jasný se mnou Tony. Naše ženský na to nejsou... Tonyho těhotná a ta moje na tyhle akce s tou mojí "černou sviní", kterou mám prej radši, než jí, není vůbec zvědavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 17. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Ak by chcel niekto stanovať, dajte vedieť. Prípadne ak ste sa nejako spojili do chatiek. Kto zistí ACE VENTURU? Tešil sa na vyprážaný ovčí syr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 ja take +1 a + hafan napsal si to dobre . no a na otocku nejakejch jen tak 500 km tam a dalsich 500 zpet by se mi jet asi nechtelo. i kdyz ridim rad ale preci jenom za den 500 staci. pobudem cely vikend. a jeste bych tam dodal odkaz nebo alespon misto konani srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) Našá Supi Čuziková rodina je správně celá a i Adam No nevím na tepláky asi ne Ale ty trencle nesu špatný nápad Jinak my podle toho, kde to bude se rozhodneme či stan nebo chatka. Ale jsme schopni se uskromnit s našima či bráchou nebo Adamem v jedné chatce Na Vranově (na našem prvním sraze) nás spalo 5 lidi a dva psi a to byla chatka pro 4 lidi Bája PS: jinak taky se obávám, že si všichni, hlavně na FB myslí, že sraz je na otočku na jeden den a takový ten sraz, kde si každý předhazuje něco ve smyslu, že on je lepší, on má lepší kola a ty máš takový motor a výbavu apod... Chtělo by to nějak zachovat toho ducha, posedět, pokecat apod., co to bylo do teď a nemít tam frajeřinky z tuning srazů apod... Toť můj názor Editováno: 17. Únor 2015, autor: Bajuszka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Ahoj bando. Heh mikinu beruuuuuu !!!!!! Jinak proti chlapcům z tuning srazů nic nemám Když tedy se nebudou povyšovat. To by mi taky mrzelo.:-/ Ale neznám je takže nebudu soudit. . A kdo ví jestli takový vůbec dorazí. . A eště doufám Mišo,že jsem tam taky dopsán JÁ +1 . Děkuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 18. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Já pevne verím že duch sa zachová aj s novými účastnikmi Uvidíme koľko ich vlastne bude :-) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Ahoj bando. Tak zajímalo by mě jaký Kemp to vyhrál. A jak se to tam pohybuje cenově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 26. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Zatiaľ to vyzerá na Trenčín. Keď bude lepšie počasie, stretnem sa s majiteľkou a dám bližšie info. Druhá vec je ako to bude kapacitne. Miest je tam veľa ale chatiek je cca 20. Tak neviem či sa mám pripraviť na vacsi napor kedze sem nakúkajú aj majitelia S2 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 No hold, kdo se přidá později a nebude už místo, tak si bere stan no Seznam spisuješ postupně, jak se kdo přihlašuje, ne? Ale je jasné, že mladí se vyspí klidně i ve stanech, že se dá přednost starším a rodinám Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Ja si klidne privezu stan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Ahoj, kdo pojede od Brna a ktery den? Dik Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 My určitě ale nevime ted dopředu ještě který den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 No super, zjistím jak jsme na tom s časem a napíšu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Ace sem zavítal Já jedu ve čtvrtek, a do Trnavy mě to asi přes Brno nepotáhne, spíš na Uh. Brod a dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 jj z brna na brod a si u nás :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Krásný den vám přeji supí bando Tak už se ví nějaké info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Kdo pojede od Prahy ? a kdy ? ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 A vůbec, kdo jede už ve čtvrtek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) Já Možná Vrbicek a Stepo kdyz si to ty dva posefujou Editováno: 16. Březen 2015, autor: Drizzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.