Lanny Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 No super, zjistím jak jsme na tom s časem a napíšu... No nee!! Stará garda se ozvala, Járo doufám, že je vše O.K. a Ty jsi v novém místě spokojený - přeji Ti to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Určitě pojede Honza a Víťa ve čtvrtek. A já podle toho, jak to budu mít v práci... Pokud volno, tak taky ve čtvrtek i s Adamem (Sup od Milana). Bája 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Ahoj bando Jinak já s přítelkyní taky jedu ve čtvrtek od Plzně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 czechmichael : Tak se pripoj k tem co pojedou z Prahy . Pojede nas aspon vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Já pojedu přes Prahu cca v pátek odpoledne Třeba Vás někde předjedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 A já bych se k Vám potom přidal u Uherského Hradiště, záleží ještě v kolik pojedete. Btw: pozor mezi Uh. hradištěm a Uh. Brodem je radar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 SUP1 : Nez projedem D1 s klukama z Prahy co fandi low car tak to nakou chvilku asi taky potrva :DDDD ale pochybuju ze do patka :DDDD 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 (editace) Schody do Brna Kolik mám pro vaše low podvozky objednat nových ramen? Editováno: 19. Březen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 to jsou mi vtípky po ránu Supe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Náhodů, když držíte tempo v levým a hlídáte si zpětné zrcátko tak se dá D1 krásně celá projet v levým pruhu, navíc některé úseky jsou už i v pravém pruhu nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 myslim si martine ze na tom bude nejhur David :DDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Víťův offroad je na schody připraven dostatečně :-) Ani je neucítí :-) A můj jak to viděl radši ani nepípl ať jse mu nestane to samé :-D Ať nedělám jen věci mimo téma tak se chci zeptat jestli už Míšo ví jak to je s cenama přibližně ať vím jestli rozbít prasátko jedno či dva :-P :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 (editace) rozbij, radšej dve :-) musim sa do toho konecne naplno opret, nemal som moc casu ale uz to treba dotiahnut :-) len aby nám zeleznice sr este neskrížili plány výstavbou nového mosta v trencine, jaksi im to rýchlo ide :-) inak cena je osoba/noc 8,50 € ale cena este dufam pojde dole Editováno: 19. Březen 2015, autor: Ghostbuster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 czechmichael : Tak se pripoj k tem co pojedou z Prahy . Pojede nas aspon vic My pojedeme taky z Phy. Ale až v pátek ráno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Drizzy: Tak stačí napsat kde a v kolik mám být. Není problém se v té Praze sejít Jen tedy po té D1 jedu opatrněji však víte Takový kaskadér nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Jasny dam vcas vedet a domluvime se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Banda, ešte pôjdem budúci víkend osobne obkuknúť pár kempov v okolí a potom to skompletizujem a začneme sa nejako záväzne za ubytovaniehlásiť, resp týka sa to hlavne supov čo tu nemajú registráciu. Ohľadom kempu priamo v trenčíne tak ohnisko majú, altánok nie, domáci mazlíčkovia nevadia, sprchy sú žial na žetóny, autá hocikde bez problémov atď. Len v tesnej blískosti sa práve stavia novy zeleznicny most, coho sa dost bojim a nechcem aby nás tam rušili nejaké žeriavy atď. Inak náhodou som našiel kemp v okolí, ktorý je situovaný v krásnej prírode, a vyzerá to "priatelnejsie". nechcem to zakríknuť, múdrejší budem po osobnej návšteve. každopádne stále platí že zraz sa bude konať v trenčianskom kraji. PS: Chcem sa spýtať organizatorov z minulosti, či si od Vás pýtali campingy zálohu a ak áno v akej výške a pod... druhá vec je cena ktorú ste ochotní utratiť za ubytovanie/noc. Lebo pri hladani som niekedy krutil hlavou nad cenami aké si dokážu vypýtať u nás na slovensku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Já mám ještě dotázek, datum zůstává stejné? Jelikož už mám na ty dny čtvrtek pátek zakšrtnutou dovolenou. A někteří asi taky. Potom jak budeš mít nějaký ty kempy v merku tak sem dej na ně odkaz. S cenou za ubytování se podřídím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 S dátumom by som nerád hýbal, práve preto že už niektorí majú nahlásené dovolenky :-) jj, dám to sem všetko potom, sám som zvedavý, už sa na zraz teším jak malé decko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) Jo jo, dáme čaj o páté (tatranský) Editováno: 30. Březen 2015, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Sup potrebuje dohnat posledni sraz kde nemohl pit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) Možno se zkusit zeptat, jestli by nešla skupinová sleva. Přeci jen je to skoro jako zájezd Ceny na SK bohužel jsou vyšší, ale když si vzpomenu kolik jsme platili v Sedmihorkách, tak to bylo v přepočtu skoro jako ten kemp, od kterého jsi tu dával odkaz. Hold Bystřička má ceny jiné, přeci jen je to trošku jiný kemp a postarší A taky tam zálohu nechtěli Bája Editováno: 31. Březen 2015, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Zdravím Organizátora na Slovensku. Ahoj Mišo . Prosímtě po mě zálohu tedy nikdo nechtěl. Jen jsem nahlásil cca kolik osob a jak kdo bude bydlet . Ale samo,že v každém kempu to asi chodí jinak no. :/. Ale kdyby jsi trošku nastínil jaký kemp a kolik tak cca bude cena bylo by to super. . Tak držím palec ať se zadaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 31. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Dnes som volal do toho druhého, a po dohode som pani napísal email s poziadavkami a otázkami tak uvidíme čo odpíše. škoda len že v našom termíne nemajú voľné "murované" chatky, ale to uz by bol asi luxus V Trenčíne okrem ubytovania pani chcela plus daň za ubytovanie pre mesto, plus poplatok za auta atď... Zľavu pre by nám vedela dať 0,5 eura... Som zvedavý :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 1. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Tak predbežne som rezervoval kemp, budúci týždeň sa doň pôjdem pozrieť, pofotím a dám vedieť viac. Psíkovia nie su problém (ale niečo sa za nich bude musieť doplatiť, ešte zistím) Sprchy sú "bez žetónikov", takže lepšie ako v TN. Ubytovaní budeme v drevených chatkách (tipujem to na štýl bystričky). V širšom areáli je penzión s reštauráciou, čiže strava by nemala byť problém. (myslím že by nebol problém ani s polpenziou či čapovaným pivečkom) a teraz ten najväčší rozdiel, cena na osobu ju 5,90 eura. Ps: kemp je v tesnej blízkosti prírodnej rezervácie. Jedine co ma serie je to ze som na tento kemp nenarazil skor, resp na chatovu osadu ktora je uz obsadená - murované chatky, kazda s vlastnym Wc a sprchou za cenu 8 eur by bola luxus :-) no nič, zistím ešte pre náročnejšie osoby či je možné ubytovať sa aj v tom penzióne prípadne murovaných chatkách. Ale to až po osobnej návšteve 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.