Duben 17, 201510 r Kdo je odpadlík ? Nikdo nenapsal, že nedojede :-) Jinak michaeli rozvody fukni hned nečekej :-) Do srazu je ještě něco přes měsic zatu dobu bys vyměňil i ramena i motor kdyz by nato došlo :-)
Duben 17, 201510 r Autor no to mna bude caka zadny narazník a nevyhnem sa asi ani tým ramenám, nechcem to siliť. Možno ešte nejaké to lakovanie, uvidíme koľko mi pošle poisťovňa, idem ešte na doobhliadku v utorok... Prenocovanie nestojí až tak veľa, tak ešte skús zvážiť :-) merať takú cestu na otočku nie je bohviečo :-) treba si dopriať aj pivečko
Duben 17, 201510 r Já budu odpadlík až po srazu Příjezd pravděpodobně pátek večer, možná i pozdě večer. Zatím předběžně...
Duben 17, 201510 r Tak o čas nejde spíš o finance . Kdyby nás nečekalo v srpnu Chorvatsko. tak to neřeším. Ale když ještě máme tuhle dovolenou tak to trošku zamrzí. . Ale bohužel to opravdu bude jen ze soboty na neděli. .A pivečko si dám to si neodpustím . V neděli můžem vyrazit déle . Tak Mišo se mnou a s mojí přítelkyní počítej ze soboty na neděli. Děkuji
Duben 23, 201510 r Miško, zatím hlásím jeden stan určitě a druhý ještě potvrdím Naši určitě chatka Pravděpodobně já, taťka s mamčou a Adam s Market dojedeme všichni ve čtvrtek Už se na všechny těšíme, tak ještě měsííííííc se všichni opatrujte a opatrně na cestách Bája
Duben 23, 201510 r Už se nám to krátí Všimnite te si shody názvů kempu, minulej rok jarní sraz na Šumavě autokem Annín, letošní jarní sraz autokemp Manín
Duben 27, 201510 r ja si beru patek volno a nez ho vypucuju tak budu vyrazet nekdy odpoledne. takze patek do 20 hodin sem tam.
Duben 28, 201510 r Tak ptam se ohledně toho kolik Eur budu muset vyměňit kdyžtak.Ať neměňím zbytečně moc :-)
Duben 28, 201510 r Autor Zober hotovost, kartu asi ani v restauracii nevyuzijes, ale ta este neni vybrat...
Květen 4, 201510 r Tak jak to vypada ze srazem uz je to zarezervovane ? Popripadne jak to tam je teda s tim netem vypada to ze praci si budu muset vzit castecne sebou :/ ..
Květen 5, 201510 r Autor To uvidíme, až keď ju aj naozaj donesieš :-) čo sa týka netu tak ak máš ozaj nejaký ten súrny email, tak ti prinajhorsom spravim wifinu z telefonu... Inak rezervovane to uz samozrejme je, ale pocty este nie su upresnene, stale sa mozno dohlasit :-) Musim restauraciu vybrat nejaku co by Vam vyhovovala... Tazko je to ked to tam az tak nepoznám, u nás v nemšovej by som nasiel hned, ale 40km kvoli dobremu "žrádlu" asi nepôjdeme :-) Parametre mám jasne dané: velke parkovisko, kvantita a kvalita na tanieri a nizka cena
Květen 6, 201510 r Mišo já bych se nebál jet 40km kvůli dobrému žrádlu jak píšeš :-) Pěkný výlet spojený s projížďkou.Navíc když jsme byli na Vranově tak jsme taky do restaurace jeli cca 30km takže to není nic strašného.Ale samozřejmě to byla pouze glosa ode mě.Já klidně pojím i v kempu v jejich restauraci. Co se týká placení kartou tak to nelze ani v kempu ani v restauraci.To jen pro info pokud to tu ještě není někde.psal jsem jim a dostal takovou informaci.
Květen 6, 201510 r tak ... a je rozhodnute! Pridem aj s wladim ... este presvedcim kamosa s dalsou 2.8-mickou a dojdeme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.