Prosinec 12, 201410 r no, neni to vesele cteni... dojezd 260 km, ztrata vykonu na CNG, peclive planovani tankovani, ktere navic neni po ceste ale musi se slozite hledat, navic ta priserna bomba v zavazadelniku+cukani pri prepinani,... to jen potvrzuje to ze cng je zatim hudba budoucnosti... samo ze pro zastavby v O III to neplati az tak moc, tam je dojezd vyssi, ale pro bezneho cloveka, ktery chce usetrit vychazi nejlepe LPG, alespon v tomto typu auta.. no a jeste si dovolim malou poznamku-kdo schvalil prestavbu tolika aut na CNG s rocnim najezdem 8000km, toho by patrilo nakopat doprdele a nechat ho at to vsechno zaplati ze sveho... je videt, ze EU je organizace mafianu.
Prosinec 12, 201410 r tak do tohoto by mě nikdo neuvrtal ... sice jiný motor, ale momentálně po bezmála roce sledování mám aktuální náklady na kilometr na Fábuli 1,32 (1,10 + 0,22), dojezd na nádrž standardně mezi 600-670km, takže za mě určitě CNG ne.
Prosinec 12, 201410 r A víte vlastně proč se v poslední době tak propaguje CNG ?? Velké společnosti jako RWE a všechny plynárenské společnosti zjišťují, že plyn pro domácnosti jim klesá, každý zateplil barák, koupil lepší kotel, takže se to snaží dohnat jinde...i hasiči a všichni kolem jsou tak zpitomělí, že hlásají, jak je CNG super, jak auta jsou bezpečná, jak na LPG jsou nebezpečná , prostě tahají za jeden konec, jen aby se zalíbili...ale nikdo nemluví o druhé straně,emisema pořád auto na LPG zatím líp,my už umíme i Euro 5, oni Euro 4, nám vyčítají(hlavně hasiči-jak jinak)jak plyn z LPG uniká směrem do kanálu, ale CNG je vlastně super, to se rozzptýlí bez následků- když jsem vyšetřovateli od hasičů namítal, kam se vlastně rozptýlí, hlavně směrem nahoru,do všech pater obchoďáku, tlakem 200 Atm, tak mi už nedokázal odpovědět, je to vše veliké lobby, zasahující až do parlamentu, navíc, zatím je na CNG nulová spotřební daň, ale ta dle zákona bude v roce 2017 končit, takže potom se uvidí, za kolik plyn do CNG aut bude....
Prosinec 12, 201410 r vsak jak pises Karle, test fabie na CNG ukazal nedostatky jako -kratky dojezd -nutnost planovat zastavky a mit v merku vsechny CNG stanice po ceste kam jedu -rapidni ubytek vykonu motoru-mozna neplati pro turbomotory viz O III -popravde se mi nechce sedet na flaskach kde je 200atm plynu... -cena prestavby, cena noveho vozu -servisnost auta na CNG, nejasna cena oprav a dilu-vstriky atd.. viz CNG forum takze za mne zatim pokud alternu tak LPG EDIT-psal jsem panu redaktorovi do SM jestli nechteji porovnat predelanou Fabii na CNG s Fabii na LPG... no, neozvali se.. - Upraveno Prosinec 12, 201410 r od JirkaBrno
Prosinec 12, 201410 r A ještě to plnění se zvedlým víkem,to bych chtěl dělat každou chvilku.To táhlo na otevírání předního kufru asi taky nevydrží věčně.Asi jde plnění umístit i jinde ale tohle je mazec.
Prosinec 12, 201410 r .. no to nevim, protoze jsem potkal chlapika na benzince, plnil CNG a taky to mel pod kapotou, jak jsou na tom O III nevim, ale tipl bych si, ze to maj taky pod kapotou... a jeste jedna vec k testovanemu autu... nechat jezdit auto na CNG na prodlouzeny interval 30000km svedci o odbornosti servisu.. po 26t km na CNG je v oleji voda a benzin.. a po 26t km presluhuje filtr sani? Nevim, skodovka doporucuje menit po 60000km a a oni ve 26t km pisou, ze filtr sani presluhuje? Znamena to teda menit filtr sani pri kazde olejovce??
Prosinec 12, 201410 r mne doporucili menit filter sania a sviecky pri 30000 takze polovica u oboch aut, olej menim na 1,4 (cize detto motor) 15000, htp 10000, obe mam na lpg. Co ma zaujalo je ten variator predstihu, je to len taka serepeticka k nicomu alebo to skutocne nieco prinesie? Docital som sa o zvyseni ucinnosti a vykonu znizeni spotreby, to je teoria a prax? Prosim miestnych fachmanov o vyjadrenie ci sa to oplati do lpg montovat. Viem odbocil som od temy ale zvedavost je mocnejsia
Prosinec 12, 201410 r ten variator pisou se uplatnujespise u CNG,ktere ma 130okt, myslim, ze u LPG, ktere ma 110 je zbytecne ho montovat, protoze LPG netrpi takovou ztratou vykonu a prodadu toc. momentu jako u CNG.. kazdopadne v konci testu pisou to, ze na EURO 5-od 2009-stejne nefunguje..alepson pro 1.4 63kW Ale urcite ti to tu nekdo vysvetli lepe.. a jeste -ten variator bude asi zapotrebi na dany motor dukladne nastelovat a odzkouset... nevim, spis at reknou odbornici, zda se do LPg variatory montuji..
Prosinec 12, 201410 r Autor .. no to nevim, protoze jsem potkal chlapika na benzince, plnil CNG a taky to mel pod kapotou, jak jsou na tom O III nevim, ale tipl bych si, ze to maj taky pod kapotou... Kdepak - viz obrázky:
Prosinec 12, 201410 r hezkyyyyy - osobni zkušenost nebo najito na webu? Ono je ještě otázka JAK dlouho to vydrží než se to vylomí, ona ta pistole přece jen něco váží a třeba plynař mě od toho zrazoval, že mi to tak neudělá, protože se to rádo vylamuje.. a navíc to v té gumě není jak pořádně chytit..
Prosinec 12, 201410 r Autor Bohužel jsem se k tomu G-Tecu nedostal. Takže foto je z nějakého testu. Vylamuje, nevylamuje, nevím, no snad to mají správně nadimenzované. Koneckonců to koncern nedělá prvním rokem, má to tak třeba i Passat.
Prosinec 13, 201410 r i kdyby....tak dojezd je tragickej.......a četnost tankovacích stanic také.....dojezd min 500km a stanice v každém větším městě...a pak OK....
Prosinec 20, 201410 r Tak plnicich stanic ma přibyvat,ale i tak to nebude žadne terno: Počet aut na CNG příští rok v Česku vzroste
Prosinec 20, 201410 r hmm bomba.. ja mam ted na 38l lpg najeto 500km a jeste furt jedu... absolutne neznam problemy, ktere jsou popisovany pri provozu na CNG... možna, možná bych šel do tovarní zastavby CNG v oktavce, ale to bych si ji prvne dukladne otestoval, jestli to ma vubec cenu...
Prosinec 28, 201410 r Interval výměny oleje u CNG je 15000Km. CNG nemá prodloužený interval a nikdy mít nebude .
Prosinec 28, 201410 r ve výše opsaném testu je nasáno, že auto jezdí na prodloužený interval...takže najeli na cng 29t km, nebo kolik..
Prosinec 30, 201410 r Nedodrželi servisní interval, tím pádem přišli o záruku na motor. Mají to napsáno v servisní knížce a budík si o to určitě říkal....
Prosinec 30, 201410 r hele, já nevím, jestli jsi to četl, ale v tom černém rámečku je napsané, že auto mělo nastavený proměnný interval, tj 30000km nebo 2 roky a oni vraceli auto s najetými 26t km, tzn že olej tam byl od 0 km a píšou tam, že olej tam, byl 2 roky... takže hovada z havexu nehali proměnný interval u auta na CNG... to svědčí o kvalitě firmy... Upraveno Prosinec 30, 201410 r od JirkaBrno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.