jtfcobra Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Super dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 - Plno lidí neví co to SG je -Další neví ani že to v autě mají -Ti co ví, že to mají, neví k čemu to je -Kdo ví k čemu to je, to neumí používat -A pak je tady zbytek, nás pár zoufalců Jinak by za tenhle zamrzající, nespolehlivý, příplatkový paskvil musel někdo nakopat výrobce do řiti. Potenciál to má obrovský, aplikace nestojí za nic. Prý to vyvíjí tihle experti www.eman.cz, nevím jak se s nima mohla ŠA dát dohromady. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Je realny ze mi nekdo posle ten soubor (octavia verze predface) a jansi ho tam nahraju.. a nebo je na to potreba cislo karoserie? Btw ti eman.cz je potreba nakopat do prdele... to je fakt.. myslim ze smartgate dost brzo umre.. respektive.. ne ze by nekdy “zila” Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 (editace) @jtfcobra mám F3 poruke a Rapid doma btw, aktualizáciu nemám ani ja dostupnú na F3, smartgate dorábaný dodatočne (http://wirer.sk/f3_smartgate/), no už mám na ceste novšiu verziu. ale neviem, či sa dá z toho nejako FW "vytiahnúť" a preposlať Editováno: 7. Květen 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 V 17.03.2018 na 19:31, Galaxy64 napsal: Na IOSu ta OneApp funguje i se starou SG. Na Androidu nefunguje, nepřipojí se k SG. Tak už mi to nefunguje ani na IOSu. Nic se nezměnilo a "Připojování k vozu" endless. Děkuji Škodovko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 jj, ten Smartgate pekne dokatovali. Používal som Škoda Drive, lenže ten zarezali a túto funkciu presunuli do OneApp. Síce mám Smartlink+, ale zase nemám iPhone. Tým pádom na Androide nemôžem OneApp využívať, pretože funguje iba cez Mirrorlink, cez ktorý zase nič iné nefunguje. Ak zapnem AndroidAuto a slušnú navigáciu Waze/Google, môžem spustiť maximálne MyŠkoda. Teraz tento mesiac vyšla jej aktualizácia podporujúca AndroidAuto. Avšak je to naprt, pretože nedokáže načítať stav kilometrov. To stále dokáže jedine cez starý Smartgate. Ideálne by bolo, ak by OneApp rozbehali aj cez AndroidAuto.. tým pádom by som mohol Smartgate vyhodiť do koša. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 (editace) čiste len úvaha...mám tu jednu nevyužívanú Smartgate jednotku, ale bez kabeláže. predaj jej asi nehrozí, pochybujem že to niekto kúpi. je teda šanca rozbehať to aj na starších autách, konkrétne Roomster 2010? podľa schémy pre smartgate ide o napojenie CAN a CAN-E liniek, napájanie na poistku a ukostrenie bohužiaľ, Roomster je ešte so starou BCM (alebo skôr BSG) jednotkou, 6Q1 937 049 D doplnenie: Smartgate, J1070 T18c/1 - poistka, svorka 30 T18c/10 - ukostrenie T18c/8 - CANH - CAN pohonu High XS6 - T16a/5 T18c/9 - CANH-K - CAN komfortu High XS2 - T18b/12 T18c/17 - CANL - CAN pohonu Low XS6 - T16a/3 T18c/18 - CANL-K - CAN komfortu Low XS2 - T18b/9 Editováno: 1. Prosinec 2018, autor: wirer doplnenie prepojov (?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 26. leden 2019 Sdílet Vloženo 26. leden 2019 (editace) Tyjo, sice zpráva tři roky stará, ale tím hůře. https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy/cena-connected-car-award-pro-skoda-smartgate/ Nikomu to tady ani SmartGate pořádně nefunguje, ale "› Konektivita je jedním z pilířů růstové strategie ŠKODA". Editováno: 26. leden 2019, autor: Galaxy64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 mne fungovalo. kým som neaktualizoval mobil na Android 9 :( bola funkčná i podpora WiFi + Dáta. teraz buď jedno, alebo druhé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojo.mojo Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 mozna blbej dotaz, ale smart gate se od urciteho roku montoval automaticky nebo to byla vzdy priplatkova vybava? Jak zjistim jestli to v aute mam ci ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 (editace) Ako postupovat pri zabudnutom hesle do smartgate?Resp...je mozne,ze po aktualizacii telefonu sa nechce pripojit,aj ked zadavam spravne heslo? Editováno: 1. Březen 2019, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 ak odpojíš jednotku, tak heslo je VIN auta. následne si ho zmeníš. mne po aktualizácii na Android 9 nefunguje WiFi Direct. čiže môžem buď mať Smartgate zapnutý alebo dáta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Aako odpojit jednotku?Vytiahnutie poistky nepomohlo, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 pod sedadlom vodiča. teda ak máš klasický Smartgate. pri nových autách to nie je súčasť niečoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Tam mam ja subwoofer ku Cantonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 (editace) Ak riešiš Superb3, tam by mal byť za/vedľa subíka.. foto z netu označujúce, kde by sa Smartgate mal nachádzať.. Editováno: 8. Březen 2019, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 To akoze pod kobercom?Lebo takto naoko tam nieje nic vidiet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micour Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 On 3/15/2017 at 9:42 PM, Kane13 said: Appka je de facto vyvinutá, aktuálně mám k dispozici beta verzi a vypadá a funguje velice pěkně. Věřím, že se brzy dočkáme oficiálního spuštění. V Ženevě kolega asi mluvil s nějakým blbem. Jak to bude s aplikacemi viz obrázek To by me zajimalo, kde jste vzali tento obrazek. Každopádně tato verze existovala asi týden než jsem ho aktualizoval ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cabovaveronika Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Lidi kde seženu aplikaci motorsound, když už neni na googleplay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 bez záruky https://apkpure.com/%C5%A1koda-motorsound/cz.skodaauto.motorsound Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cabovaveronika Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 super a neměl by si ještě nějáký další dobrý aplikace, třeba i jen na vyzkoušení pro zajímavost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cabovaveronika Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Třeba ještě ta MFA pro by mě zajímala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flozik Vloženo 11. Červen 2020 Sdílet Vloženo 11. Červen 2020 Zdravím, mám O3 MR2018 se Smartlink+, existuje v dnešní době nějaká appka kromě My SKODA, co by se dala využít přes AA? Můj telefon nepodporuje MirrorLink... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 11. Červen 2020 Sdílet Vloženo 11. Červen 2020 Téma o Smartlinku je tu: https://forum.skodahome.cz/topic/130031-smartlink-apple-carplayandroid-automirrorlink/ Cez AA funguje kopec appiek, ale asi všetky sú len prehrávače hudby, rádia, podcastov... alebo potom kecálkové appky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flozik Vloženo 11. Červen 2020 Sdílet Vloženo 11. Červen 2020 Já jsem myslel aplikace spojené se Smartgate, aspoň jsem teda pochopil, že Smartgate u FL už není samostatná jednotka, ale řeší to přímo Infotainment? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.