Fezoj07 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Jo jo preto mam ťažné :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 ja mám preto stále OII.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 My co jsme kupovali Rapida dřív, jsme to měli jednodušší. Ale dneska bych si to dilema krásně užil.. Za mě jak už bylo psáno výše- Spaceback jedině Styleplus -tj skleněná střecha(i když tu bych nemusel) ale hlavně to zadní okno protažené. To je nejhezčí detail.. Kdybych na něj měl, vzal bych ho. Jinak v obyč verzích asi lift. Kufr by mně stačil i u SB. Poslední věc je, že lift si aspoň hodně lidí plete s O3, spaceback těžko, tam je to jasné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.