Publikováno Říjen 11, 201410 r Zdravím všechny, potřeboval bych poradit se zapojením zadních parkovacích senzorů Superb II mám originál ale nevím si rady se zapojením. Mám tam tyto drátky Hnědý ten je prý -, pak fialovo-černý ten je jako +, a pak dva do sebe smotané oranžovo-bílí a šedý. a ty nevím kam. Děkuji za návod pokud byste někdo měl přesný návod tak adiomira@seznam.cz Upraveno Říjen 11, 201410 r od Pawouk Přesunuto a upraven název vlákna.
Březen 18, 201510 r Zdravím. Přemýšlím o montáži park. Asistentu na mého sup II kombi 2010 radio Columbus. Poradil by někdo něco co se mu osvědčilo a je spokojen? Jednalo by se mě jen o couvací. Děkuji všem kdo nějak poradí a pomůže.
Březen 18, 201510 r Nemám žádné, nemám žádny parkovací systém-asistent, proto prosím o radu. Couvací = zadní
Březen 18, 201510 r no podle mě jsou nejvíce osvědčené ty, co se montují ve výrobě. Takže kup origo. Teoreticky na tom columbusovi můžeš rozchodit i couvací kameru.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.