OctavianusII Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 (editace) Cawte mam taky problem. Menil som kompletnu spojku vratane dvojhmoty znacky LUK. Zo zaciatku boli starty tichucke, teraz su ocosi hlucnejsie ale je to aj tak super, rozbehy boli hladke no cca po 2 mesiacoh som spozoroval mierne trasenie pri rozbiehani. Nie je to take ako pri KO zotrvacniku, vtedy mi to robilo pri kazdom prehodeni na vyssi stupen . Kde moze byt chyba ? Je to vsetko nove. Dakujem. Motor mam 1.9 TDi 77kw BLS Editováno: 12. Říjen 2014, autor: OctavianusII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 12. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 este pripominam ze odkedy je vymenena spojka tak preradujem okolo 2000 otacok, nepodtacam motor a po meste chodim 50km/h na tretom stupni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Omlouvám se že nejsem úplně k věci. preradujem okolo 2000 otacok, nepodtacam motorPřeřazuji při 2700 - 3000 (podle terénu) aby mi to právě neklesalo hluboko pod 2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 12. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 no ano ale vacsinou chodim po meste a rovnych cestach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Tak bych točil aspoň 2500 aby to nešlo pod 1800 Těch 2700 točím taky na rovině, 3000 i víc v kopci, při 2000 je to brzo a dvouhmota není levná záležitost. I spotřebu tak mám dobrou. Máš na podvozku vše OK (např. silentbloky)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 No menil som tlmice aj silenbloky čiže tam problém nevidim. Ale to trasenie mi robí väčšinou keď je motor teplý za studena ide krásne. Stve ma to lebo dal som do toho 450€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 16. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 vedel by mi niekto poradit co by to mohlo byt ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BMM 8V Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Kluci já vyměnil tandemovou pumpu a přestalo skubat tet jezdim na 4 mám kolem 1550ot a nic super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Já mám podobný problém. Při prvním rozjezdu u studeného motoru auto pěkně zaškube. Poté u zahřátého motoru jsou už rozjezdy naprosto bez problémů. Nikde nic nerachotí, nehvízdá, motor si krásně vrní na volnoběh (tankuji výhradně Vervu). Na co může mít vliv teplota motoru při rozjezdu? Náplň vazelíny v setrváku? Nebo silentbloky v reakční vzpěře? Kdo ví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.