Publikováno Září 9, 200619 r Nejdu mi otvorit zadne bocne dvere ani zvnutra ani zvonku. Da sa dat dole calunenie zadnych bocnych dveri, ked su zatvorene? Predpokladam, ze potom by som mohol dvere otvorit a opravit otvaranie.
Září 9, 200619 r Nie neda ! Aspon podla mna a ani este som o tom nepocul tak ja ti nepomozem mozno niekto iny Upraveno Září 9, 200619 r od V/// RS
Září 9, 200619 r Autor Nedá sa. Skúšal som to asi hodinu. Odskrutkoval som tie 3 skrutky a pokúšasl sa vypáčiť západky ale nešlo to. Nakoniec som otvoril dvere a calunenie zlozil potom. A zistil som, ze mam prasknute lanko od vnutornej klucky ku zamku dveri.
Září 12, 200619 r Nejdu mi otvorit zadne bocne dvere ani zvnutra ani zvonku. Da sa dat dole calunenie zadnych bocnych dveri, ked su zatvorene?Predpokladam, ze potom by som mohol dvere otvorit a opravit otvaranie. Neviem ci sa to da, ale co tak skusit odsraubovat panty tych zadnych dveri?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.