Vladimír Adam Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Prosím potřeboval bych pomoct jak zjistit záměnu ŘJ airbagů. Koupil jsem si Octavii 2 r.v.2007 po nehodě s tím, že si jí opravím. Postupně jsem vyměnil palubní desku, pásy, airbagy a pak jsem zjistil že ŘJ airbagů v autě chybí. Volal jsem do Škodovky a tam mi sice zjistily jaká tam má být (1KO909605T - 0Q2 : řidídí jednotka pro airbag řidiče, spolujezdce a bočního airbagu a možnost deaktivace airbagu spolujezdce) ale za novou chtěji přes 7000kč. To je pro mě moc a nikde jí nemohu sehnat. Nejraději bych koupil použitou do tisícovky. Na internetu se prodávaji typy např. 1KO909605T a v rámečku : 05 H020 S2300 ale nikdo už neudává tzv. index který já potřebuji (0Q2). Vůbec nevím jakou bych měl koupit. Prosím vás o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 nedokážu vysvětlit, co ten index znamená. V Etce sice u nějakých ŘJ jsou, ale nemá smysl je řešit. Odlišuje to různé výbavy, nicméně stejně všechny jednotky pod daným číslem umí vše a na jednotce to ani nenajdeš. To číslo 05 H020..... je jen jiné označení s indexem to vůbec nesouvisí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pidi Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 teď jsem řešil jednotku u OI, kde mám pouze 1 bag a rozsvítila se mi kontrolka a dal jsem tam na zkoušku z druhé stejné OI co mám ale tam mám dva bagy a nešlo to. Pořád to psalo, že není zapojený 2 airbag, takže by to označení moholo být ono. Podotýkám, že obě řídící jednotky jsou totožné, stejné označení i výrobce, ale zřejmě jinak naprogramované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 byla jen blbě nakódovaná, to se dá jednoduše změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.