Khamos Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Ahoj, měl jsem za to, že přísvit mlhovkami do zatáček uměly až OII po faceliftu, a před chvílí jela kolem jedna předfaceliftová, u které to fungovalo... Jak to tedy prosím je? Dá se to nakódovat? Mám MR 2005. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Myslím že ti to tu nejaký admin určite zamkne lebo téma tu o tom určite je... ale aby si vedel odpoveď tak v MR2005 to určite len dokódovať nepôjde.. musíš vymeniť jednotku centrálnej elektriky za 30-bitovú, v ktorej to ide dokódovať a tá sa dávala až do MR2008.. v MR2005 budeš mať maximálne 23-bitovú, ktorá to ešte nepodporuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khamos Vloženo 16. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Díky a omlouvám se adminům, hledal jsem přes vyhledávání, ale asi blbej řetězec, už vidím, že je to tu v top tématech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 OK, zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky