frankie24 Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 (editace) Zdar, moje radio ms 202 bez problemov fungovalo (auto - rv. 2006), nic nezrnelo/nechrcalo. Potom som spravil osudovu chybu - na stredovu mriezku ventilacie som si dal drziak telefonu a mobilny signal interferoval s rozvodmi anteny, v radiu bolo pocut typicke rusenie GSM signalom. Od tejto doby bohuzial radio trpi slabym prijmom signalu, uz pri slabom zhorseni sily vysielania zrni, cisto hra jedine tak na dialnici do Bratislavy, kde siroko-daleko nie su ziadne prekazky ani kopce. Viete poradit, v com by mohol byt problem (radio - tuner, zosilovac??, antena?, ???), resp. ci je mozne nejakym (nie zavratne drahym) sposobom opravit to, vedeli by mi v (nejakom (ne)autorizovanom) servise s takym niecim pomoct? PS - radio nie je vobec zakodovane (po podrzani "TP" je v stave "code" a nie "safe"), moze to mat nejaky vplyv? Editováno: 19. Říjen 2014, autor: frankie24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.