Skolaeast Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Zdravím všechny Fábiáře :-), mám dotaz. Určitě to už někdo zde musel řešit, ale nenašel jsem... Jde mi o případnou instalaci tempomatu do 1.2 HTP 40kW a na internetu se prodává tempomat s kabeláží. Píší, že je tempomatu je dostupný pro vozy nad 45kW a nebo pro jednotky 6Q0 a 6Q1, pro jednotky 6Q2 ne. Chci se zeptat, jak zjistím verzi jednotky. Na jejím štítku jsem nic takového neobjevil. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Ked daš na VAG malo by tam vypisať čislo jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skolaeast Vloženo 19. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Takže jen přes VAG? To je další věc, které se stále trochu bojím... Na Internetu se stále prodává běžně diagnostika VAG a píší se tam modely vozů a s Fábií 1.2 HTP 40kW 2005 si stále nejsem jistý, zda je podporovaná... Jinak než z diagnostiky to nezjistím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Aj na tej jednotke by to malo byť napisane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.