octavia_66_tdi Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 (editace) Tak mam prizpusobeno pres znameho - Škoda servis. Nepotreboval jsem ani kupni smlouvu ani puvodni VIN a byla to otazka 3minut!!!! Editováno: 13. Prosinec 2019, autor: octavia_66_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 kurna a ja kdyz to tehdy rok a neco zpatky zkoumal tak mi vsude rikali nejde, nelze, neumime a od te doby tady problehlo uz snad 10 vymen, dokonce za swing+ z FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 Swi g na Swing s BT som mal meneny uz davno, tiez to vraj nik nevie a nechce robit. Dokonca asi dvaja kvoli zmene radia isli na vychod SK. A teraz to robia i v CR (Brno/Praha, a urcite aj inde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 vim, tehdys mi to rikal ale byla to fakt velka dalka. naproti tomu Brno je doslova za humny :) ale popravde uz bych asi ten puvodni swing s tim miniaturnim displejem ani nechtel...jedine swing+ - ale u toho by zase asi byla alchymie rozchodit cinskou couvaci kameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 Nebola. Ale potrebujes koncovy index J. Riesili sme to vo vedlajsej teme Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 před 38 minutami, karlosx napsal: kurna a ja kdyz to tehdy rok a neco zpatky zkoumal tak mi vsude rikali nejde, nelze, neumime a od te doby tady problehlo uz snad 10 vymen, dokonce za swing+ z FL Do psiho zadku proto jsem to take minimalne rok a pul odkladal, protoze kdyz jsem cetl prizpevky chytrolinu co psali ze radio je jen display a jednotka je pod kastlikem tak jsem to vzdal. Vedet, ze je to tak jednoduche, tak uz ho mam davno. Tady tem vecem strasne pomaha mr. Wirerko, protoze nebyt jeho, tak se do toho clovek ani nepusti, protoze nechce shanet informace, tak to radeji odlozi, jako nedulezite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 @octavia_66_tdi Ale oni ti "chytrolíni" mohli mít pravdu. Bolero a Amundsen jsou jednotka v kastlíku a na palubce je jen display. Starý Swing a Swing+ z FL (a samozřejmě i Blues) jsou display a jednotka v jednom kuse. Blues, Swing, Swing+ mezi sebou není problém měnit, jejich výměna za Bolero nebo Amundsen již vyžaduje větší zásah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 (editace) To jo, ale když jsem se dotazoval, tak mě zajímal pouze SWING, Bolero vím. Momentálně se mi autíčko směrem k pumpě na displayi začne posouvat až od půlky nádrže a u druhé fabie to stejné se sune už po jedné čárce. Nevíte někdo, kde by se mohlo jít nastavit. Musí to mít nějaké přizpůsobení. Díky Editováno: 14. Prosinec 2019, autor: octavia_66_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas135 Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 (editace) zdravím, mám problém s rádiem a s poustenim MP3 z SD karty. Rádio píše sd error. V jiným autě to normálně jde. Snažil jsem se rádio restartovat vytažením pojistky, ale neresetovalo se (cca 1 hod vytažena). Stalo se vám to taky a co by pomohlo (vyzkouším ještě delší restart). Děkuji Editováno: 21. leden 2020, autor: tomas135 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclav55 Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Ahoj, mám toto rádio Blues, má SD karty a USB, ale nemám vyvedeny aux. Myslím že tuto funkci ale podporuje. Nevíte někdo kde koupit tento kabel?Jde mi o připojení Spotifi. Dodělával někdo Aux vstup? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 to prece neni mozne ne? aux uz je tam primo z vyroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Proc by to nebylo mozne??? Kolik veci neni z vyroby a bezne se dobastli. Staci v schematu najit ktere piny na to jsou a napojit konektor u radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 před 31 minutami, karlosx napsal: to prece neni mozne ne? aux uz je tam primo z vyroby A není to tak, že Fabia III již vůbec nemá vstup AUX? Já ho tedy u SWINGU nemám, asi ten AUX vstup již není zrovna in, tak ho prostě již fabrika nemontuje, ale třeba se jen mýlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 (editace) Aux ma fabia3 pred FL po FL uz jack AUX nema vyveden. Editováno: 21. Červenec 2020, autor: octavia_66_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclav55 Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 (editace) Ahoj, rádio má zezadu konektor na Aux vstup a konektor na dodělání repro do zadu. Už vím že se to musí aktivovat přes diag. Ale kde sehnat ten kabel je otázka. Přes to USB lze přehrávat pouze hudbu uloženou na kartě v telefonu. Nebo tam připojit flesh disk. Nelze přehrávat audio z aplikace například youtube nebo Spotifi. Alespoň já na to nepřišel. Editováno: 21. Červenec 2020, autor: vaclav55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V100 Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Podívej se na téma s tímhle názvem- Blues s kulatým displejem AUX IN 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclav55 Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Ahoj děkuji za info. Vyzkouším tento kabel. https://www.ahifi.cz/aux-vstup-pro-autoradia-vw-skoda-seat.html?gclid=EAIaIQobChMI_v_7p8be6gIVibbtCh1TygJNEAQYAiABEgKXyPD_BwE#tab-comments Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V100 Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Nejdříve bych vyzkoušel to kódování. Mě to místní autoelektrikář slíbil( je celkem vyhlášený), po hodině připojování několika různých kabelů a notebooků prohlásil že asi nemá ten nejnovější softwer a nebo to softwer radia vůbec neumožňuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Ten kabel bude nejspíše pro starší zařízení, ověřil bych si funkčnost se Blues, než to koupíš. Spíš bych se díval po tom panelu dole, třeba zde mají něco: https://www.mihocar.cz/krytka-spodni-dil-usb-aux-konektor-skoda-fabia-iii-6v0-6v0857367a/d-123003 a spojit piny + nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bizo Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Prosím o radu, mám ve FIII základní rádio Blues a nejde mi nastavit náhodné přehrávání skladeb v jedné složce na USB. Když zapnu náhodné přehrávání, tak mi to přehrává náhodně celé USB že všech složek. A opakování skladeb se dá nastavit na skladbu, složku nebo médium ale už nejde zapnout i náhodně přehrávání. Nevíte co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmilesCZ Vloženo 6. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2022 Dobrý den, prosím o radu. Přítelkyně má FABIA 3 s rádiem BLUES, ale bez AUX pouze USB. Tak jsem objednal originální díl ŠKODA s číslem:6V0063828 na tomto webu. Ale bohužel ani autorizovaný servis si neví rady jak to zprovoznit. Zapojené to je správně, rádio je podle návodu taky správné, ale prostě to nejde. Nemáte prosím někdo nějaké zkušenosti? Děkuji moc za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2022 nutne aj nakodovat, inac o nom radio nevie Spoiler Modul 5F – Information Electr. - Coding 07 – Long coding calculator - Byte 8 – Bit 4 byte_8_AUX_IN,On – zaškrtnúť (z 0 na 1) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmilesCZ Vloženo 13. leden 2023 Sdílet Vloženo 13. leden 2023 V 17. 10. 2019 na 19:27, wirer napsal: jednotka 5F - kodovanie - byte 8 - bit 4 zaškrtnúť. tak isto to bolo aj pri Swing+ čo som si dával do auta a AUX aktivovaný nemal a jaký je přístupový kód do jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. leden 2023 Sdílet Vloženo 13. leden 2023 radio som nikdy nepotreboval. navyse VCDS zvykne ukazovat. 20103 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.