srnec111 Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Zdravím jsem vlastník Rapidu r.2013, kde mám rádio swing a rád bych ho vyměnil za nějaké multimediální s BT a GPS, popřípadě s kamerou zpátečky ( mám senzory). Nechci Amundsen+ ani Columbus z důvodu krádeže a také pořizovací ceny. Prosím o radu zda s tímto někdo má nějaké zkušenosti a to hlavně v kompatibilitě a také umístění (pasující rámeček) měl bych fzájem o něco takového http://www.dx.com/cs/p/joyous-j-8613mx-7-screen-dvd-player-w-radio-gps-for-volkswagen-passat-jetta-polo-caddy-skoda-234930?tc=CZK&gclid=CKfo7pPY0cECFQLJtAodqGcAFQ#.VFDGFfl5PiU Chci něco co umí BT, GPS a přehrávání videa za co nejnižší peníz :-D dškuji za každou zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Dnes už bych asi koukal spíše po modelech s Androidem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srnec111 Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 no záleží hlavně na tom aby se dal nainstalovat bez problému do Rapidu a Android je samozřejmě vítám, ale otázka je zda má někdo s konkrétním zařízení zkušenost, aby to komunikovalo a byla bezproblémová montáž nebo aspoň se dal sehnat rámeček aby to pasovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Kontaktuj mikliska ten podobne montoval do Rapida.Ja mam podobne v OTII.S instalaciou by nemal byt problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srnec111 Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 zkusím mu napsat dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srnec111 Vloženo 30. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Fezoj07 - > a jáký přesný typ? hledám nejlacinější variantu a přemýšlím, jestli platit o 2000 víc za android či ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Typ ti teraz nepoviem ja uz ho mam 4 roky s wwindws 6 tusim.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brkos Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Než čínu, tak radši použitej clarion. Dával jsem si do fábie clarion nx502, vyšlo měna 7 ještě s půlroční zárukou a kvalita zvuku oproti číně uplně jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Mam skd-807Gd.A vobec sa mi nezda ze by zvukovo bolo nedostacujuce.A v rapide si myslim ze pokial sa nevymenia org.repro tak mu ani clarion nepomoze.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.