Miroslav Chvátal Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Zdravím všechny... Potřeboval bych poradit. Chci si pořídit Fabii II Combi FL. Při prohlídce se mi nezdala opravovaná vana kufru. Dávám sem foto, můžete se mi na to mrknout? Jedna se o rok 2012 a Greenline.. Zadni nárazník licuje a nic nenasvědčuje tomu, že by to dostalo velkou ránu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Ten tmel mam taky tak od novoty a mozna ještě hůř a lépe viditelné, podle mě s tím nic není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Je to v pořádku.. Také to mám podobně. Jestli ji koupíš, určitě si tady založ o ní vlákno, Greenline tady ještě není a minimálně já bych byl hodně zvědavej na postřehy, protože jsem kdysi o něm také uvažoval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Chvátal Vloženo 1. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Ok. Dik kluci... Prislo mi to celkem prasacky udelany. Jinak je v moc hezkym stavu. Vlakno bude [emoji6] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.