agent007 Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Snad toho využijeme. Ať jsem hledal jak jsem hledal, nenašel jsem. Třeba toho využijeme a budeme nakupovat ze zahraničí za jedno poštovné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Z AliExpressu nakupuju bezne a popravde postovne jsem neplatil ani jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Ono uz tu jedno takove podobne tema je , ale ne v Octaviich snad se to bude nekomu hodit http://forum.skodahome.cz/topic/126007-n%C3%A1kup-p%C5%99es-ebay-a-platba-paypal/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Zo vsetkych troch spominanych shopov sa da objednavat free shipping, len treba hladat Rozdiel jedine, ze na ebay je potrebny paypal a na ali/amazon sa da pouzit platobna karta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Aliexpress - vyhledávám zboži ve slevách a free shipping (nespěchám na to) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChlebaSmaslem Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 A kdo by o tom nevedel - 11.11. se budou konat na aliexpress velky slevy, maji to kazdorocne.. Stoji za to na to kouknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Prisiel mi mail. Ale nesedeli ceny v maili a na ich webe. Skoda. Ibac Lenovo S8 mobil by som mal za cca 13$... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 11. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 (editace) A na Amazonu jsou velké slevy v pátek. Mají to nazváno jako "Black Friday" - "Černý pátek". Editováno: 11. Listopad 2014, autor: agent007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 13. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Už jste někdy nakupovali na Amazonu? Máte zkušenosti? Neumím v tom chodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Ebay ano, aliexpress sa ucime, amazon este nie -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Asi pre dvoma mesiacmi som nakupoval na Amazone - maximálna spokojnosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Jen poznámka. Doporučuju si hlídat doručení. Amazon a Ebay chodí přes PPL (pracuju v Ově na výdeji balíků) asi ne všechno ale něco přece jen ano a ty adresy co jsou na zásilkách napsané jsou fakt děs! Neůplné,bez tel.kontaktů-přestože zákazníci tel.uvádějí...Máme s tím strašnou práci a zásilky zůstavají na depu na upřesnění-musíme psát email na upřesnění do Prahy a dále se přeposílá do Něměcka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 14. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Nemám kartu pro internetovou platbu a nevím jak dál. Neviděli jste někdo za slušnou cenu NOKYA YELLOW H8? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Já kupuji na skůtra ND pouze na Ebay a prostě super. Všechno za zlomek ceny oproti CZ kšeftařům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 14. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Na ebay to je drahé...žárovky 450 + 400 poštovné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Na auta ano. Ale elektro a ND na čínské skůtry super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Zdarec, prosím kdo nakupujete na Amazonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Amazon Koupeno asi 5 Steam klíčů a vždy jsem to měl okamžitě po zaplacení na mailu. Editováno: 19. Listopad 2014, autor: WHITE-CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 29. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Ebay je s cenami úplně mimo. Nokya Yellow H8 tam vyjdou na 420 a doprava je 600. Nemáte někdo nějaký tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trvlad Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Na Aliexprresu jsou ceny v pohodě. Kvalita nemusí být super, ale většinou to jde. Slušný je třeba tenhle návod pro nakupování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.