Přejít na obsah

ChlebaSmaslem

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

843 zobrazení profilu

Oznámení ChlebaSmaslem

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Mám stejnou zkušenost s O3 1.4TSi G-Tec (2014). Při koupi vozu jsem si ho nechal zvednout a zjistil prolínání oleje mezi motorem a převodovkou.. Vše vyřešeno přetěsněním, a od té doby (zhruba půl roku) klid.. Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk
  2. Zdravim ve spolek.. Precetl jsem uspesne cele tema a ma otazka na kterou se chci zeptat uz se tu parkrat objevila, bohuzel bez odpovedi, takze znovu.. Chci vymenit svuj stavajici volant predFL 2008 ctyrraminko za FL triraminko z RS.. Problem v tom nevydim krom toho ze mi nebude sedet bag ze stavajiciho, proto ma otazka - staci me koupit napr. tuhle zaslepku bagu - http://www.sbazar.cz/volantech/detail/6528097-prodam-originalni-nove-plastove-zaslepky-airbagu-za s tim ze bych "pytel" vytahl ze sveho stavajiciho a prehodil do zaslepky shodne s RSovym volantem? Dekuji..
  3. A kdo by o tom nevedel - 11.11. se budou konat na aliexpress velky slevy, maji to kazdorocne.. Stoji za to na to kouknout..
  4. Tak to gratuluju!! Bohuzel tohle muj problem neni, protoze olej jsem menil hned pri zjisteni zavady..
  5. Tak jsem nasel video ktere je take hodne podobne memu problemu.. Sice me to dela v nizsich otackach ale je to presne ten samy problem.. (odkaz nize) Ale abych priznal barvu, stejne jako clovek co to video natocil prestavam mit na to naladu a zacinam premyslet o novem..
  6. Porad jsi na nic neprisel? Uz zacinam premyslet nad prodejem a koupi nove octy..
  7. Mam stejny problem s Octavii II pred FL 2008 (1,9 Tdi - 77kw - DSG)... Tak kdyby jsi na neco prisel dej prosim vedet.. Dekuji a tema budu bedlive sledovat...
  8. Letadlo - "Zařízení způsobilé létat v atmosféře nezávisle na zemském povrchu, nést na palubě osoby nebo jiný náklad, je schopné bezpečného vzletu a přistání a je alespoň částečně řiditelné." Letoun - "Letadlo těžší než vzduch s pevnými nosnými plochami" Laicky - Letadlo je vše co lítá (balón, vrtulník, rakety atd..), letoun je to čemu široká veřejnost říká "letadlo"... Snad je to k pochopení.. Tak jen pro zajímavost... (ano dělám v letectví)
  9. Tak jsem dneska zkusil nahrát kolísání otáček viz. video níže.. (vím že to není nic moc kvalita, ale doufám že to pujde aspoň trochu vidět) To kolísání otáček na videu není moc velké protože motor nebyl nějak extra zahřátej, čím víc zahřátej motor tím horší.. Plus koupeno další aditivum na střiky ale tentokrát ho tam nedám na celou nádrž ale jen na 1/4 což mi poradil známý mechanik.. Prý to sice bude dělat trochu "bordel" než to vyjedu ale výsledek pročištění je 100%
  10. Tak Hex-Can kabel objednán.. Pomůže mi někdo a poví co a kde změnit? Nebo to přes VCDS vůbec nejde? Hledám jako blázen a nemůžu nic najít, všude píšou že to buď nejde nebo že jim to někdo udělal.. Mě by stačil návod, nepotřebuju jet přes celou republiku a pak ještě někomu platit za pár kliků v PC, to tam radši hodím odpor..
  11. Tak já přídám můj progres, už vyčištěn i EGR ventil, a koupeno speciální aditivum na vyčištění vstřiků, tohle - http://www.autodoplnky-prodej.cz/6446-cistic-vstrikovaciho-systemu-diesel-motoru-300ml.html EGR samozřejmě nepomohl, ani znát po zásahu, pořád se chovalo stejně.. Na aditivum sem natankoval plnou jak psali na obalu, a ujel sice jen kolem 100km ale řekl bych že to spíš kolísání otáček zvýšilo, uvidíme jak se to projeví po vyjetí celé nádrže.. Ještě mě napadlo jestli by to nemohlo být snímačem otáček, nevíte kde se na tomhle motoru nachází? Kód motoru mám myslím BLS..
  12. Tak na parkovačky jsem se vykašlal, protože to stejně svítilo moc do bíla a vedle toho když svítily Osram cool blue, vypadalo to divně.. Vyřešily/jou to Philips Blue Vision... Ale co mě vytáčí je SPZka, už druhé LEDky s Canbus a pořád hází chybu.. Přitom to tak krásně svítí (aspoň chvílu než to zhasne).. Proto otázka je jasná kdo by mě dokázal upravit BCM nebo BSG jednotku? Nejlépe v okolí (Kroměříž, Brno a za pár měsíců třeba i Kutná Hora).. Ještě mě napadlo že si koupím kabel na Vag a udělám to sám? Nastavím to přes to nějak? Co je potřeba změnit?
  13. Tak se přidám, mám podobný problém.. Auto jakoby pocukává při plynulé jízdě nad 1500ot. a zároveň jde na otáčkoměru vidět jak si přidává tak o 100-200ot. (není to žádný velký cukání, ale normální to není).. Dělá to jen po ohřátí na 90 stupňů, pokuď je auto "studené" tak jede bez závady... Diagnostika samozřejmě nic neukazuje, všechny filtry a oleje vyměněny, vzduchová klapka vyčištěna, a aditiva používám celou dobu.. Jsem z toho dost nešťastnej protože je to jediná vada na mý káře, a za boha nevím co s tím, tak kdyby někdo věděl budu rád za každou radu.. Teď se chystám jít cestou nejmenšího odporu a koupit spec. aditivum pro čištění vstřiků a natankovat pár nádrží Vervy, tak uvidíme, ikdyž tomu moc nevěřím... P.S.: Trochu mě straší že se to tu řeší už rok, a nikdo neví čím to může být..
  14. Tak děkuji za odpovědi, objednány LEDky s Canbus.. Bohužel už včera a dneska mě zahlásily chybu i LEDky na SPZtce, takže ještě jedna objednávka bude, no mám z toho strašnou radost.. Zajimavý, co jsem četl tak všichni mají problém hlavně s Octávkama po FL, a já ještě s octulí před faceliftem, asi mám holt štěstí nebo co
×
×
  • Vytvořit nový...