biker_xxx Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Predem se omlouvam jestli jsem zalozil tema ktere uz tady jednou je,projizdel jsem forum a pouzil jsem i hledej,nic to nenaslo.... Dneska sednu do auta a chci pustit svetla,otocim spinacem,parkovacky OK,otocim do druhe polohy a nic ani kontrolka svetel nesviti,mlhovky funguji.... Pojistkama to neni,mlhovky a potkavacky maji stejnou,takze by nesly ani mlhovky..... Je vypinac v riti nebo to muze byt jeste necim jinym? diky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Mýlíš se, mlhovky mají pojistku č.36, přední levá potkávačka č.21 a pravá č.20 (VIZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL) No každopádně pokud jsou TY SPRÁVNÉ POJISTKY OK, a obě žárovky nepraskly naráz (a to bez prdele, i to už jsem viděl), vyndej spínač světel:Zatlačit směrem dovnitř, otočit doleva a vysunout. Odpoj ho od svorkovnice a zkontroluj konektor a piny ve spínači (vyskočený pin, očouzený pin, atd.), poté proměřit spínač, nebo si od někoho půjčit jiný a zkusit. Také ohledně pojistek: nejednou jsem narazil na pojistku, která zjevně vypadala dobře, ale při prozvonění mlčela. Takže buď pojistku proměřit přímo prozváněčkou na autě(hrotama navrchu), nebo vyndat a prozvonit venku. Pokud nemáš zkoušečku, tak prostě rovnou zkusit nahradit novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biker_xxx Vloženo 14. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Ano s tema pojistkama mas pravdu,vcera sem se do toho jeste vrtal uz na svetle a zjistil jsem ze tech pojistke je vic....predtim sem to delal po tme prave :-D Spinac sem vyndanej mel a nic sem na nem nevidel,ale jak rikas,zkusim od nekoho jiny,tu moznost mam,sice az cca za tyden,ale to snad pocka...... ja jen jestli by to nemohlo byt necim jinym nez tim spinacem nebo pojistkama...... pojistky jsem zkontroloval vcera(ty spravny) ... me zhasly obe dve predni svetla potkavaci + kontrolka na palubce....takze to pojistkama asi ani neni jeste kdyz jsou ok.... nekdo na netu na fb fan klubu superbu me strasil ze to muze byt nejaka ridici jednotka na svetla co je docela mastna....ani nevim ze tam neco takoveho je(xenony nemam) kazdopadne diky za radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 To ne, bude to spis ten spinac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biker_xxx Vloženo 17. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 tak sem to vyzkousel od kamose z oktacky a je to opravdu spinac....ted ho jeste sehnat,nechce se mi kupovat novej to az kdyz nesezenu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 (editace) Novej stojí litr. Na vrakárně budou chtít pětikilo za starej hnusnej ošoupanej a bůhví, kolik bude mít za sebou. Ani bych neváhal, tyhle věci by se měly kupovat nové.... Editováno: 17. Listopad 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Taky bych šel do novýho. Starej z vrakáče bude vošoupanej a za chvílu ti může kleknou znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Jsem toho nazoru jak kluci.. hlavne objednej podle staryho at ma vsechny fce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biker_xxx Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 tak sem sehnal peknej za 200kc kdyz klekne tak tak koupim novej...diky moc za rady kluci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.