Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, tak jsem menil tu slavnou urvanou trubku odvetrani a i kdyz jsem vedel, ze mam dat pozor na vedeni olejove merky (trychtyr), tak jsem ji proste pri povolovani sroubu ulomil a ted nevim co s tim. Prosim o radu, co s tim zbytkem trychtyrem viz obrazek. Od motoru vede asi 15 cisel cerna trubka, na kterou se napojuje oranzova trubka (vedeni olejove merky), to jde nejak rozdelat ten zbytek urvaneho trychtyre a na to cernou trubku se napoji novy trychtyr? Nebo musim sehnat i tu cernou trubku? Pripominam, ze jsem zalomil asi 90% delky trubky a cast zustava na tej cernej trubce. diky za radu.

JInak cislo dilu na merku je 06A 103 663C skoda octavia 1.6 75kw r.v. 2002

post-8151-0-40566600-1415887177_thumb.jp

Vloženo

ok,uz se tak stalo mam koupeny ten novy trychtyr, ale nechce mi tam drzet, mam to nejak moc zkusit narazit? nerad bych to zlomil, protoze ten trychtyr me tam nedrzi a vypadava, kdyz dam do nej merku...:(

• o 2 týdny později...
Vloženo

....ehm, chlapi, muzete mi nekdo poradit, jak nasunu novy trychtyr olejove merky na tu cernou trubku? Uz jsem zkousel tri trychtyre na olejove merky a vzdycky dule, jak se to ma nasadit na tu cernou trubku to proste praskne a merka je polamana, respektive odstipnuta:(

Vloženo

co to zkusit opatrně nahřát? Mohla by trochu změknout a potom opatrně nasadit. Zkusil bych nejprve vřelou vodu a ten jeden zmršenej kus... Nebo opatrně nahřívat horkovzduškou.

Vloženo

měnil jsem ji taky a šla lehce nacvaknout, možná ji trochu chyť jednou rukou uplně dole a druhou trochu výše a drcni, ten trychtýřek má trochu tvar jako banán tak aby jsi ho měl dobře natočený a musí to jít.... :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...