Vinca Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Ahoj, tak jsem menil tu slavnou urvanou trubku odvetrani a i kdyz jsem vedel, ze mam dat pozor na vedeni olejove merky (trychtyr), tak jsem ji proste pri povolovani sroubu ulomil a ted nevim co s tim. Prosim o radu, co s tim zbytkem trychtyrem viz obrazek. Od motoru vede asi 15 cisel cerna trubka, na kterou se napojuje oranzova trubka (vedeni olejove merky), to jde nejak rozdelat ten zbytek urvaneho trychtyre a na to cernou trubku se napoji novy trychtyr? Nebo musim sehnat i tu cernou trubku? Pripominam, ze jsem zalomil asi 90% delky trubky a cast zustava na tej cernej trubce. diky za radu. JInak cislo dilu na merku je 06A 103 663C skoda octavia 1.6 75kw r.v. 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 tú čiernu trubku tam nechaj ..stačí ak si kúpiš len ten nový "trychtýř" a nasunieš ho potom na tú čiernu trubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 14. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 ok,uz se tak stalo mam koupeny ten novy trychtyr, ale nechce mi tam drzet, mam to nejak moc zkusit narazit? nerad bych to zlomil, protoze ten trychtyr me tam nedrzi a vypadava, kdyz dam do nej merku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 14. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 kur*aaaaa, tak jsem trychtyr nasadil a praskl dule, jak se nasazuje na tu cernou trubku...doprd*le...aspon ze stoji 50kacek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 24. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 ....ehm, chlapi, muzete mi nekdo poradit, jak nasunu novy trychtyr olejove merky na tu cernou trubku? Uz jsem zkousel tri trychtyre na olejove merky a vzdycky dule, jak se to ma nasadit na tu cernou trubku to proste praskne a merka je polamana, respektive odstipnuta:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.mirda Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 co to zkusit opatrně nahřát? Mohla by trochu změknout a potom opatrně nasadit. Zkusil bych nejprve vřelou vodu a ten jeden zmršenej kus... Nebo opatrně nahřívat horkovzduškou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 měnil jsem ji taky a šla lehce nacvaknout, možná ji trochu chyť jednou rukou uplně dole a druhou trochu výše a drcni, ten trychtýřek má trochu tvar jako banán tak aby jsi ho měl dobře natočený a musí to jít.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 25. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 ok, zkusim to, me to prave lehce nejde, musim dat celkem velkou silu, aby to cvaklo a pritom se to odstipne....hm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.