Přejít na obsah

Ako sa dostanem do auta?

tibi

Doporučené příspěvky

Včera som stratil kľúče od auta. Je to fábia kúpená vlani centrál originál čo bol v aute, Rezervné kľúče tiež ako naschvál neviem v celom byte najsť. 

Dá sa napríklad podľa údajov na faktúre o vozidle nejakým spôsobom otvoriť toto vozidlo? Prípadne akým spôsobom sa dá momentálnu situáciu riešiť? Prosím potaďte. :kol-44:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechcem sa tam dostať ja. Predpokladám, že to zverím servisu. Jedná sa mi len o to, či to servis môže vedieť spraviť a čo k tomu potrebujem, aké doklady. Je totiž problém dostať auto aj do servisu. Je nejaká možnosť toto riešiť na mieste?Kódy ku kľúčom by som mal mať. Neviem v akom doklade by mali byť uvedené. Od nákupu všetky doklady, ktoré som dostal, mal by som mať pohromade zabalené tak, ako mi ích dali. Bude to stačiť? V prípade, že by som mal kódy, dám vyrobiť nové kľúče, dá sa potom zmeniť kód kľúča, aby z nájdeným kľúčom niekto nevedel dezaktivovať Imobilizér?  

Editováno: , autor: tibi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...