tibi Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Včera som stratil kľúče od auta. Je to fábia kúpená vlani centrál originál čo bol v aute, Rezervné kľúče tiež ako naschvál neviem v celom byte najsť. Dá sa napríklad podľa údajov na faktúre o vozidle nejakým spôsobom otvoriť toto vozidlo? Prípadne akým spôsobom sa dá momentálnu situáciu riešiť? Prosím potaďte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alma Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 a co v tom autě budeš dělat když budeš mít zamklé řízení a aktivní imobilizer? Asi nejlepší bude hledat doma náhradní klíče. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losky83 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 V tomhle ti asi nikdo radit nebude, i když to někde může vědět:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galvi Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 A kody ke klíčům na jejich výrobu máš, nebo je také nemůžeš najít? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibi Posted November 15, 2014 Author Share Posted November 15, 2014 (edited) Nechcem sa tam dostať ja. Predpokladám, že to zverím servisu. Jedná sa mi len o to, či to servis môže vedieť spraviť a čo k tomu potrebujem, aké doklady. Je totiž problém dostať auto aj do servisu. Je nejaká možnosť toto riešiť na mieste?Kódy ku kľúčom by som mal mať. Neviem v akom doklade by mali byť uvedené. Od nákupu všetky doklady, ktoré som dostal, mal by som mať pohromade zabalené tak, ako mi ích dali. Bude to stačiť? V prípade, že by som mal kódy, dám vyrobiť nové kľúče, dá sa potom zmeniť kód kľúča, aby z nájdeným kľúčom niekto nevedel dezaktivovať Imobilizér? Edited November 15, 2014 by tibi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubo44 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Každy značkovy servis ma odťahovku daju hore auto zoberu podla VIN objednaju kluč. ked pride kluč otvoria auto potom nakoduju transporder a len zaplatiš a ideš. Obyčajny kluč trva jeden deň. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losky83 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 (edited) Pokud jim ukážeš důkazy o tvém vlastnictví a ten štítek, co je u klíčů tak tam s autem ani nemusíš jezdit. Jednou jsme tohle řešili s tchánem, ale je to už tak 5 let Edited November 15, 2014 by Losky83 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubo44 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Ale transponder musi sparovať s VCDS alebo v autorizaku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts