Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Shaním tažné a kamarád má doma tažné z passata b5 rv 1999. Nemáte někdo zkušenosti s tím zda by šlo na superb I.  ? Auta jsou si v lecčem podobna ne?

Superb je vlastně Passat v longu

Montáž by neměla být problém, horší už je to s přihlášením. Obecně starší tažné se špatně přihlašuje. Ale pokud má kámoš typový štítek se schválením i na Supa a dále papíry k tažnému, legislativně to možné přihlásit je.

• Autor

Ma typovy list ale štítek pry ne. Že to nepujde přihlásit mi nevadí jde o to aby tam sedlo :-) Měl jsem to nepřihlášený na starem autě a bylo to v poho. Tažné je zapsané akorat ve velkem TP a ten se při silniční kontrole neukazuje. A STK strach nemam 

To se pleteš - tažné zařízení je zapsáno i v malém techničáku, zrovna se na to dívám. Máš tam na to kolonku č. 19 s názvem "Spojovací zařízení".

• Autor

jezdil jsem  takhle leta a stavěla mě i PČR a nikdy nic :-(

Vždycky jednou spadne klec :kol-31:

Stačí nějaký malý ťukanec a věř, že třeba pojišťovna Ti tak proklepne auto, že si ten důvod krácení náhrady škody najde. A na to stačí i nelegálně namontované tažné.

Pravidla se musí dodržovat a někdy nechápu lidi, kteří si zadělávají na problém jen kvůli tomu, že někde ušetří pár stovek, což je třeba případ tažného (někdo nedobrzdí a je průšvih)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.