FrankieXify Vloženo 17. Listopad 2014 Vloženo 17. Listopad 2014 Shaním tažné a kamarád má doma tažné z passata b5 rv 1999. Nemáte někdo zkušenosti s tím zda by šlo na superb I. ? Auta jsou si v lecčem podobna ne? Citovat
SUP1 Vloženo 18. Listopad 2014 Vloženo 18. Listopad 2014 Superb je vlastně Passat v longu Montáž by neměla být problém, horší už je to s přihlášením. Obecně starší tažné se špatně přihlašuje. Ale pokud má kámoš typový štítek se schválením i na Supa a dále papíry k tažnému, legislativně to možné přihlásit je. Citovat
FrankieXify Vloženo 18. Listopad 2014 Autor Vloženo 18. Listopad 2014 Ma typovy list ale štítek pry ne. Že to nepujde přihlásit mi nevadí jde o to aby tam sedlo :-) Měl jsem to nepřihlášený na starem autě a bylo to v poho. Tažné je zapsané akorat ve velkem TP a ten se při silniční kontrole neukazuje. A STK strach nemam Citovat
Pawouk Vloženo 18. Listopad 2014 Vloženo 18. Listopad 2014 To se pleteš - tažné zařízení je zapsáno i v malém techničáku, zrovna se na to dívám. Máš tam na to kolonku č. 19 s názvem "Spojovací zařízení". 1 Citovat
FrankieXify Vloženo 18. Listopad 2014 Autor Vloženo 18. Listopad 2014 jezdil jsem takhle leta a stavěla mě i PČR a nikdy nic :-( Citovat
SUP1 Vloženo 19. Listopad 2014 Vloženo 19. Listopad 2014 Vždycky jednou spadne klec Stačí nějaký malý ťukanec a věř, že třeba pojišťovna Ti tak proklepne auto, že si ten důvod krácení náhrady škody najde. A na to stačí i nelegálně namontované tažné. Pravidla se musí dodržovat a někdy nechápu lidi, kteří si zadělávají na problém jen kvůli tomu, že někde ušetří pár stovek, což je třeba případ tažného (někdo nedobrzdí a je průšvih) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.