FrankieXify Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Shaním tažné a kamarád má doma tažné z passata b5 rv 1999. Nemáte někdo zkušenosti s tím zda by šlo na superb I. ? Auta jsou si v lecčem podobna ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Superb je vlastně Passat v longu Montáž by neměla být problém, horší už je to s přihlášením. Obecně starší tažné se špatně přihlašuje. Ale pokud má kámoš typový štítek se schválením i na Supa a dále papíry k tažnému, legislativně to možné přihlásit je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrankieXify Vloženo 18. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Ma typovy list ale štítek pry ne. Že to nepujde přihlásit mi nevadí jde o to aby tam sedlo :-) Měl jsem to nepřihlášený na starem autě a bylo to v poho. Tažné je zapsané akorat ve velkem TP a ten se při silniční kontrole neukazuje. A STK strach nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 To se pleteš - tažné zařízení je zapsáno i v malém techničáku, zrovna se na to dívám. Máš tam na to kolonku č. 19 s názvem "Spojovací zařízení". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrankieXify Vloženo 18. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 jezdil jsem takhle leta a stavěla mě i PČR a nikdy nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Vždycky jednou spadne klec Stačí nějaký malý ťukanec a věř, že třeba pojišťovna Ti tak proklepne auto, že si ten důvod krácení náhrady škody najde. A na to stačí i nelegálně namontované tažné. Pravidla se musí dodržovat a někdy nechápu lidi, kteří si zadělávají na problém jen kvůli tomu, že někde ušetří pár stovek, což je třeba případ tažného (někdo nedobrzdí a je průšvih) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.