FrontVypla Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Zdravím, koukal jsem na netu po nějákých potazích na sedačky u OIII ale všechny potahy jsou vzhledově horší než originální sedačky. Máte nějaké doporučení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 http://www.autopotahy.sk/ 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Zdravím vespolek, nemáte někdo tip na potahy pouze hlavových opěrek? Zatím jsem našel jen takové laciné univerzální za 100 korun a ty tedy nevypadají zrovna dobře.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 No nevím, vidím tam jen potahy kompletních sedaček. Potřebuji jen na hlavové opěrky. Můžeš link upřesnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Tak to jo, zkusím to. Díky za info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Mad potahy:) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 21. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 To je co za auto? pěknej volant. Takovej v nabídce nebyl když sem kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 To je co za auto? pěknej volant. Takovej v nabídce nebyl když sem kupoval No nevím kdy jsi auto kupoval ale otec auto kupoval 3/13 a má toto tříramínko bez dolního zploštění!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Jednoznačne autopotahy MAD. Super kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 (editace) Zdravím vespolek, nemáte někdo tip na potahy pouze hlavových opěrek? Zatím jsem našel jen takové laciné univerzální za 100 korun a ty tedy nevypadají zrovna dobře.... www.dagro.cz Rádi ti je ušijeme. Editováno: 26. Listopad 2014, autor: molczik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olli Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 ahoj ja bych se tak pripojij k objednani navleku na hlavove operky + bych jeste chtel potah operku ruky na prednich sedadlech . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olli Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 o tomto potahu vim, ale neni to moc dobre usite a pouzity material neni moc dobry .(osobne jsem se na nej dival na prodejne v HK ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) Pokud by jste meli zajem, mam origo OCT 3 černý kožený potah pro obě přední sedačky. pište do SZ. Editováno: 6. Prosinec 2014, autor: eXt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olli Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 kolik za potahy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I__C__E Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Ahoj. lze potahy z fabia II (2010) nebo octavia II použít na fabia 2001(budou sedět) ?dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 to je divna otazka. ak mas potahy na mieru (ako su napr. MAD) tak nie. ak mas univerzalne LIDL-like, tak ich mozno upotrebis. treba vyskusat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 To je fakt úlet a proč se na to ptáš v sekci OIII? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skill55 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Nemáte někdo náhodou potahy CAPPA ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Ahoj, prosím řešily jste někdo potahy na sedačky typu Dynamic? Ve standardních nabídkách je nemohu najít. FraZI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Nemáte někdo náhodou potahy CAPPA ?S cenovkou cez 5000 za sadu by som nespekuloval a volil MAD. Mal som ich na OII za 160 eur aj s vysitymi logami Octavia (nasiel som predajcu, co vedel spravit cenu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Ahoj, prosím řešily jste někdo potahy na sedačky typu Dynamic? Ve standardních nabídkách je nemohu najít. FraZI Skusal si kontaktovať www.autopotahy.cz ? Maju tam možnosť položiť otázku... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Mates Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Mám O3 combi a koupil jsem si potahy, ale narazil jsem na zásadní problém, nejdou mi sundat přední opěrky hlavy, co dělám špatně? Díky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Mates Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 včera jsem stravil 4 hodiny hledáním, asi tedy to neumím najít, tak prosím alespon o link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Uzivatelsky manual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.