Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, koukal jsem na netu po nějákých potazích na sedačky u OIII ale všechny potahy jsou vzhledově horší než originální sedačky. Máte nějaké doporučení?

Zdravím vespolek, nemáte někdo tip na potahy pouze hlavových opěrek? Zatím jsem našel jen takové laciné univerzální za 100 korun a ty tedy nevypadají zrovna dobře....

No nevím, vidím tam jen potahy kompletních sedaček. Potřebuji jen na hlavové opěrky. Můžeš link upřesnit?

Tak to jo, zkusím to. Díky za info :-)

Mad potahy:)

• Autor

To je co za auto? :) pěknej volant. Takovej v nabídce nebyl když sem kupoval

To je co za auto? :) pěknej volant. Takovej v nabídce nebyl když sem kupoval

No nevím kdy jsi auto kupoval ale otec auto kupoval 3/13 a má toto tříramínko bez dolního zploštění!!!

Jednoznačne autopotahy MAD. Super kvalita.

Zdravím vespolek, nemáte někdo tip na potahy pouze hlavových opěrek? Zatím jsem našel jen takové laciné univerzální za 100 korun a ty tedy nevypadají zrovna dobře....

www.dagro.cz   Rádi ti je ušijeme. 

Upraveno od molczik

ahoj ja bych se tak pripojij k objednani navleku na hlavove operky + bych jeste chtel potah operku ruky na prednich sedadlech .

o tomto potahu vim, ale neni to moc dobre usite a pouzity material neni moc dobry .(osobne jsem se na nej dival na prodejne v HK )

• 2 týdny později...

Pokud by jste meli zajem, mam origo OCT 3 černý kožený potah pro obě přední sedačky.

pište do SZ.

9a50b69c4f.jpg

b87294be6d.jpg

Upraveno od eXt

kolik za potahy ...

• 4 měsíce později...

Ahoj. lze potahy z fabia II (2010) nebo octavia II použít na fabia 2001(budou sedět) ?dík za info

to je divna otazka. ak mas potahy na mieru (ako su napr. MAD) tak nie. ak mas univerzalne LIDL-like, tak ich mozno upotrebis. treba vyskusat.

• 1 měsíc později...

Nemáte někdo náhodou potahy CAPPA ?

Ahoj,

prosím řešily jste někdo potahy na sedačky typu Dynamic?

Ve standardních nabídkách je nemohu najít.

FraZI

Nemáte někdo náhodou potahy CAPPA ?

S cenovkou cez 5000 za sadu by som nespekuloval a volil MAD. Mal som ich na OII za 160 eur aj s vysitymi logami Octavia (nasiel som predajcu, co vedel spravit cenu)

Ahoj,

prosím řešily jste někdo potahy na sedačky typu Dynamic?

Ve standardních nabídkách je nemohu najít.

FraZI

Skusal si kontaktovať www.autopotahy.cz ? Maju tam možnosť položiť otázku...
  • 4 měsíce později...

Mám O3 combi a koupil jsem si potahy, ale narazil jsem na zásadní problém, nejdou mi sundat přední opěrky hlavy, co dělám špatně? Díky za odpoved.

včera jsem stravil 4 hodiny hledáním, asi tedy to neumím najít, tak prosím alespon o link.

Uzivatelsky manual

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.