Publikováno Listopad 19, 201410 r Zdravím, koukal jsem na netu po nějákých potazích na sedačky u OIII ale všechny potahy jsou vzhledově horší než originální sedačky. Máte nějaké doporučení?
Listopad 19, 201410 r Zdravím vespolek, nemáte někdo tip na potahy pouze hlavových opěrek? Zatím jsem našel jen takové laciné univerzální za 100 korun a ty tedy nevypadají zrovna dobře....
Listopad 19, 201410 r No nevím, vidím tam jen potahy kompletních sedaček. Potřebuji jen na hlavové opěrky. Můžeš link upřesnit?
Listopad 21, 201410 r Autor To je co za auto? pěknej volant. Takovej v nabídce nebyl když sem kupoval
Listopad 21, 201410 r To je co za auto? pěknej volant. Takovej v nabídce nebyl když sem kupoval No nevím kdy jsi auto kupoval ale otec auto kupoval 3/13 a má toto tříramínko bez dolního zploštění!!!
Listopad 26, 201410 r Zdravím vespolek, nemáte někdo tip na potahy pouze hlavových opěrek? Zatím jsem našel jen takové laciné univerzální za 100 korun a ty tedy nevypadají zrovna dobře.... www.dagro.cz Rádi ti je ušijeme. Upraveno Listopad 26, 201410 r od molczik
Listopad 26, 201410 r ahoj ja bych se tak pripojij k objednani navleku na hlavove operky + bych jeste chtel potah operku ruky na prednich sedadlech .
Listopad 26, 201410 r o tomto potahu vim, ale neni to moc dobre usite a pouzity material neni moc dobry .(osobne jsem se na nej dival na prodejne v HK )
Prosinec 5, 201410 r Pokud by jste meli zajem, mam origo OCT 3 černý kožený potah pro obě přední sedačky. pište do SZ. Upraveno Prosinec 6, 201410 r od eXt
Duben 26, 201510 r Ahoj. lze potahy z fabia II (2010) nebo octavia II použít na fabia 2001(budou sedět) ?dík za info
Duben 26, 201510 r to je divna otazka. ak mas potahy na mieru (ako su napr. MAD) tak nie. ak mas univerzalne LIDL-like, tak ich mozno upotrebis. treba vyskusat.
Červen 17, 201510 r Ahoj, prosím řešily jste někdo potahy na sedačky typu Dynamic? Ve standardních nabídkách je nemohu najít. FraZI
Červen 17, 201510 r Nemáte někdo náhodou potahy CAPPA ?S cenovkou cez 5000 za sadu by som nespekuloval a volil MAD. Mal som ich na OII za 160 eur aj s vysitymi logami Octavia (nasiel som predajcu, co vedel spravit cenu)
Červen 17, 201510 r Ahoj, prosím řešily jste někdo potahy na sedačky typu Dynamic? Ve standardních nabídkách je nemohu najít. FraZI Skusal si kontaktovať www.autopotahy.cz ? Maju tam možnosť položiť otázku...
Listopad 11, 20159 r Mám O3 combi a koupil jsem si potahy, ale narazil jsem na zásadní problém, nejdou mi sundat přední opěrky hlavy, co dělám špatně? Díky za odpoved.
Listopad 12, 20159 r včera jsem stravil 4 hodiny hledáním, asi tedy to neumím najít, tak prosím alespon o link.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.