JanSuperb Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 kdyby delali nejakou cinu ktera dokaze zobrazovat na maxiku nevahal bych ale bohuzel takova neexistuje jinak sedi krasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 To JohanJFV: Johane, ty už jej máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Ne, ale asi to vyměníml. musim se na to podívat živě, jak vypadá ten display. Ale jinak to jako upgrade toho strašného DX není vůbec špatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Cili na MaxiDotu tohle bohuzel take nefunguje, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) mno ja osobne si myslim ze zadna takova nahrada ktera by umela na maxiku neni ale nevim to na 100% kdyby byla uz se me vali v aute Editováno: 9. Duben 2012, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) No tohle právě by mělo kecat jak s maxikem, tak s volantem! Harmis nám musí říct, jak mu to komunikuje :-) Editováno: 9. Duben 2012, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Autorádia Eonon mají Mosfet výstup s označením 4x60W. Je to hudební výkon, nicméně mám origiál Pioneer a yvuk není nijak odlišný. Rádio Eonon je hlasitější. Jinak naprosto normální. Pokud nemá kterékoliv značkové autorádio malé R v kroužku, můžete si být jisti, že je vyrobeno v Číně. Kterákoliv značka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 JohanJFV: No prave. Me by zajimalo, co vsechno z takovych tech "integrovanych" funkcni podpouje/nepodporuje. 1. Ovladani z MF volantu 2. Udaje na Maxidotu 3. Funkce Gala - zvysovani a snizovani zvuku dle rychlosti 4. Snizovani a zvysovani urovne podsviceni spolu s ostatnimi tlacitky palubni desky podle krouceni tim ovladacem vlevo pod volantem 5. Podpora originalniho CD menice (kdyz uz v tom aute je...) Rikam si, ze kdyz uz to nekdo vyrabel tak, aby to melo Skoda loga i podobny design, mohl se zamyslet i nad timhle. Ale jsou to Cinani, takze... Ja uz jsem skoro rozhodnuty koupit HandsFree Parrot s tim barevnym displejem, protoze mi doda chybejici funkce a zustanou mi tyhle vlastnosti puvodniho radia. Ale kdyby vyse zminene funkce podporoval i tenhle cinskej zazrak, byl bych dost nahnutej. Bylo by super videt video tohohle radia zamontovanyho uz do Superba a s vyzkousenim vsech tech funkci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 No tohle právě by mělo kecat jak s maxikem, tak s volantem! Harmis nám musí říct, jak mu to komunikuje :-) Nekomunikuje nemam ani maxika ani Multifunkcny volant. Takze neviem, Ale co by ste chceli od ČINY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Ja našel kluka. Má "RGB převodník" a v kastlíku je DVD s usb vstupem. DVD se ovládá přes DX, nepotřebuješ tudíž dálkáč extra, kecá to s volantem i maxidotem. A chce za ten set 8000.- Kč. To stojí možná za úvahu. Nechat si DX s navi a zesíkem a jen to upgradovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 A proč jste všichni tak náchylní na ovládání hlasitosti z volantu a mít stanici na maxidotu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 tak pokud už máš multifunkční volant a maxidot tak asi chceš aby fungovalo vše jak má.Teda aspoň za mě to tak je.Jasně pokud by nebylo na výběr tak by se to muselo oželet,ale zaplať pánbůh vždy se našla alternativa téměř na cokoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 A co tam máš ty za rádio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Jsem taky toho názoru, že pokud má něco komunikovat ať to funguje... ono je hezký že ti maxík zobrazí každou blbinu a ovládání na volantu funguje kdybych toto ale neměl, zak by i nevadilo, že bych měl neorigo rádio, jako na svým bývalým autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 A co tam máš ty za rádio? Tak já mám DX,ale reagoval jsem jen na Tvoji otázku co na tom vidíme víš.Samozřejmě tak jak píše majkl.Kdybych to tam neměl tak tam fláknu cokoli,ale jelikož už to tam je tak v případě,že by se mi DX podělalo tak taky budu hledat nejschůdnější alternativu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 mno kluci pouzival jsem jednu dobu autoradio sony a pioneer ke kteremu jsem si dokoupil prevodnik na ovladani pres MF volant ktery ma ve voze. a byla to parada ale pokazde kdyz byla tma me strasne stvalo ze me nesviti horni cast maxidotu coz me deptalo natolik jsem jsem vyhodil neorigo radio a dal si dx zpet na sve misto a k nemu dokoupil vse potrebne coz je dvd prehravac a mp3 prehravac, dvd ma i funkci ovladani pres tlacika navigace takze ja jsem s dx plne spokojen a myslim si ze zadna nahrada ani od zenec ktera dela vyborne audio to nepasuje tak jako zminene dx ktere pasne presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Já se také přidám. Mám JVC KW-AVX720. Je to samo neorigo. Že mi nejde maxík mě vůvec nesere, nepotřebuju vidět na maxíku, co mi hraje v radiu, když vím, co poslouchám. Jak napsal Superbíček, naco jste všichni tak úchylní na ovládání na volantu a maxidotu - jako by mi to z huby vypadlo. S originálem se to srovnat vůbec nedá - jak funkce, tak kvalita zvuku. Přehraje to absolutně všechno od MP3 až po DVD. Už mám dobastlený sub v kufru a v na jaře budu vyměňovat repro a dodávat zesilovače a tlumit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Kolik te stalo? Vypada dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Je to bomba,ale na druhou stranu se mi pořád líbí,jak vzhledově tak funkčnostně to na předchozích stránkách,jak to má i 3G:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Tak co chlapi pořídili jste si někdo to "nové" DX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Jo jinak to moje radio stojí kolem 12tis, v CZ se koupit moc nedá a už se dělají novější upgrady. Mám ho z audio fora za 5tis. Když budete bedlivě sledovat bazar, dá se tam koupit slušná muzika za pusinku a hlavně v dobrém stavu od nadšenců do hudby http://www.autohificlub.cz/forum/7-bazar-autohifi Koupil jsem tam třeba i repro Morel Tempo na 2200Kč, které půjdou dopředu do dveří Zesíky už mám připravené, dohromady to bude 900W R.M.S.(450W SUB, 2x225W dopředu), o víkendu bude tlumení, tak pak udělám vlákno o montáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipsons Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Dobrý den, mám menší problém. Včera mi vykradli auto a odcizili 1din rádio i s rámečkem. Rád bych si pořídil nové 2din rádio nejlépe už i s navigací, DVD mechanikou a tak dále. Mám zatím vyhlédnuto toto http://hifiauto.eu/xtrons-td714sgd-p108 Bohužel nevím, zdali mi tam bude pasovat a jestli nebude problém s konektory a tak dále. Chtěl bych poprosit, jestli by jste mi byli schopni ho doporučit, zdali vše sedí a případně se podívat na ten rámeček, co je v balení. Nevím zda-li bude sedět do mého Superba (r.v.2002) Případně doporučit jiné 2din rádio nejlépe i s rámečkem. Děkuji, Phil obr.1 - vykradeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipsons Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Případně přemýšlím o tomhle http://hifiauto.eu/xtrons-td630a-p203 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Sedět Ti tam určitě bude, bez jakýchkoli úprav - to je odpověď na otázku Ale rozhodně doporučuji normální renomované značky, vyvarovat se čínám a podným extravagancím (vybíral bych Kenwood,Alpine,Pioneer,JVC,Blaupunkt,Clarion, atd.-prostě značku, o které víš, že existuje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 mel bys Supe nejake doporuceni momentalne ? Aby tam byla i navigace a odjimatelny panel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.