Alfan Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Včera jsem to zkusil a v Bílině i v Ústí to upozorní na radar, ale v obou směrech. Když je radar jen v jednom směru, tak to upozorňuje, i když jedu z druhého směru. Asi to nejde zpřesnit. Ale spíš se chci zeptat, jestli se dá nějak změnit ten zvuk? Musel jsem si nastavit, že při navigačním hlášení se rádio úplně ztiší, abych to slyšel. Možná jsem měl nastavenou nízkou hlasitost navigačních hlášení. Ale i tak, pokud by se dal nějak nahrát vlastní zvuk na upozornění na radary, bylo by to fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Nevím, kterej bod konkrétně myslíš, ale zkus ho nahlásit na https://poi.cz/index.php?poi=kateg1&t_hltextkat=radary, třeba je ta souřadnice špatně, tak ji stačí upravit a bude to Ok. Zvuk změnit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 (editace) Vypadají, že jsou dobře. Ale nevím, jak se tam nastavuje (jestli to vůbec jde), že měří od toho radaru č. 108097 k tomu radaru č. 108098 = to je ten úsek. Takže, když přijíždím od Teplic, tak se nejdřív blížím k radaru č. 108098 a v tomto směru (od Teplic) to neměří. Editováno: 29. Srpen 2018, autor: Alfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 https://poi.cz/index.php?poi=novyz1&akce=newedit&c_idkat=173&t_idzaz=108098 https://poi.cz/index.php?poi=novyz1&akce=newedit&c_idkat=173&t_idzaz=108097 Ten první je víc do středu cesty, tak nejspíš proto, posuň si kde víc reálně je a navrhni změnu :-) Až to změní, aktualizujou se data i na poi-radary.eu a provedeš update v navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Poslal jsem jim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Tak to tedy vypadá, že prostě víc než jeden stát to nenahraje. Je to špatné... To abych měl v autě 4 SD karty a na každé měla jeden stát a vždycky po přejetí hranic tam nahrál ten konkrétní stát. Nebo nenapadá někoho z vás nějaké jiné řešení? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Reseni: https://poinspect0r.blogspot.com/ a udelej si kolekci jakou chces. 100k bodu neni problem, mam tak radary z cele evropy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 V 31. 8. 2018 na 14:31, Alfan napsal: Tak to tedy vypadá, že prostě víc než jeden stát to nenahraje. Je to špatné... To abych měl v autě 4 SD karty a na každé měla jeden stát a vždycky po přejetí hranic tam nahrál ten konkrétní stát. Nebo nenapadá někoho z vás nějaké jiné řešení? Díky Která kombinace nefunguje, můžeš prosím poslat ten soubor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Nejde tato kombinace. poi_ČR-AT-DE-SL.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 (editace) @rds76 Tak jsem to zkusil. Naimportoval jsem data z www.poi-radary.eu ve formátu "ZIP/GPX". Takže se nahrály všechny 3 země (ČR, NĚMECKO a RAKOUSKO). Ale tento formát nejde se zvukem. Dobré je, že jsou to jen radary, ze kterých může přijít "pozdrav". Kdyby se podařilo naimportovat ty radary i ze zvukem z www.poi-radary.eu do té aplikace na tak by to bylo super. Ale nevím, jak. Můžete někdo poradit? Díky. EDIT Vyexportoval jsem z poi-radary.eu 5 států ve formátu ZIP/GPX a pak jsem je postupně naimportoval a zadal jsem u zvuků hodnotu "1" a funguje to. Takže mám jen radary, že kterých může přijít pozdrav... Pokud se nepletu a jak psal @wombat. Editováno: 3. Září 2018, autor: Alfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Na https://www.poi-radary.eu/ spuštěn beta test generování SD dat přes vlastní řešení, tzn. že už se nepoužívá Škoda portál. Vyzkoušejte prosím a dejte případně feedback. Díky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Tak jsem to nahrál. Udělal jsem ČR SK AT IT DE a nebyl problém. Předpokládám, že je to se zvukem, to jsem zatím nezkusil. Jen kdyby šly třeba vybrat nebo vyměnit ikony. Přikládám ty ikony, co tady někdo nechal na 6. stránce tohoto tématu. Jsou to 45x45 a pak jsem udělal tu jednu do 39x39. Já je zkusil přejmenovat podle těch v exportu a nahrát respektive přepsat, ale to se pak nenahrálo, hlásilo to chybu. Přehrával jsem je ve dvou adresářích a měl jsem je 39x39. Každopádně zatím díky 39x39.zip 45x45.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 (editace) Jsou použité tyto, resp. ta jedna na test. Můžu dát jakoukoliv, ale vzhledem k tomu, že to jsou všechny radary v jednom, tak si vyberte, kterou chcete :-) Ještě může být varianta ikona země. Zvuk je teď zapnutý defaultně. Editováno: 5. Září 2018, autor: wombat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Tak tedy tu druhou v pořadí "GATSO", když nejde ta modrá co jsem poslal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 GATSO tam teď je, můžu dát i modrou, je to jedno. Jak chcete. Ale výběru ikon při generování bych se vyhl, rád bych aby to bylo co nejjednodušší. Pokud modrou tak kterou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Za mě modrou. Modrá je dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Jasný, ale kterou ikonku té kamery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Tu jak je v 39x39.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 (editace) Ok, změněno. Editováno: 5. Září 2018, autor: wombat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 To jo, ale jsou kromě názvu stejný. Já si je přejmenoval podle těch Tvých v Beta verzi a zkoušel jsem je jen přepsat. Ale to nefungovalo. Nebo jsou tam ještě ty 45x45.zip a tam jich je pět. Použij tu verzi co je ve39x39. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 jj, promiň, všiml jsem si toho a hned změnil i ten ten příspěvek :-) Byl jsi rychlejší ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 V pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombicek Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Zdravím. Najel jsem na stránku https://www.poi-radary.eu/ ,dal vytvořit data na SD a naběhl mi kroužek , který se jen stále točí dokola a nic se mi nestahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Pokud si už tam někdy byl zkus Shift+F5, Anonymní režim, nebo jiný prohlížeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 A ikona už tam je modrá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.