Jar_da Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Nemáte někdo kódovací tabolku na BSG to takhle nejde jen tam si prehazovat mezi sebou kodovani. Ve V.I.S. tam kodovani jednotky neni. pracuju na všech kódováních a přizpůsobeních, jen to chce ještě chvilku času a šoupnu to sem, aby to bylo vše pohromadě a pro všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tak to bude super. Já jsem tu tabulku nakonec našel v dílenský příručce. Ted jsem hledal třeba kanály přizpůsobení na SG 46 centralni jednotku a to jsem teda neuspěl. Tak jestli to někde bude tak to bude super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tak stejnak to porad nejde. Když odkoduju tu dvojku tak nevunguje spinac na 5. dveřích. Tak ja už fakt nevim. Jestli to fakt nebude v tom klíčku. No zkusim sehnaj ještě jinej ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Tak jsem to vyřešil. Bylo to ovladačem. Musí to být ovladač 1J0 s 1K0 ten kufr prostě nefunguje. 1K0 má jenom nová Octavia. Takže už je to i.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.