Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cau resim problem s dalkovym ovladacem u sve octy.Mam jen jeden ovladac a ten uz je takovej nejakej ze mam starch ze jednoho dne prijdu a neotevru auto.Jelikoz dalkove ovladace k memu alarmu se uz neprodavaji a firma ktera sidli v Italii zde uz zadnou pobocku co by je prodavala nema nebo ji kazdopadne nemuzu najit tak jsem premyslel o koupi jakehokoliv ovladace co me padne do ruky ale nejsem si jist zda li pujde naprogramovat na stavajici alarm ???? tak diky za odpovedi :help:

Vloženo

Máš na mysli Italskou fa.META tak ta tady zastoupení nemá.Jestli řešíš nové DO mrkni na www.rakso.cz hodně lidí na fóru to doporučuje a chválí sám sem si objednal vystřelovácí klíče s DO.

Vloženo
Máš na mysli Italskou fa.META tak ta tady zastoupení nemá.Jestli řešíš nové DO mrkni na www.rakso.cz hodně lidí na fóru to doporučuje a chválí sám sem si objednal vystřelovácí klíče s DO.

Presne tak Meta.a fungovalo by to dobre s alarmem nasel jsem na http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladan...lovaci-klice-1/ ale nevim zda me to bude spravne fungovat s alarmem a s tema motorkama co mam nainstalovany ve dverich a jeste to dotahovani oken proste aby to vsechno fungovalo jak ma :)

Vloženo (editace)
tak co nikdo nic ??? :( uz jsem z toho zoufalej ,....

je to bohužel tak, META už tu zastoupení nemá, tudíž sehnat cokoliv je problém, já jsme v poslední době dvě mety vykuchával z obdobného důvodu. Pokud by jsi měl ale opravdu velký zájem, mohl bych ti ten ovladač sehnat přes známého v Itálii, snad by mi pomohl. Jde o to, jestli se ten ovladač ještě vůbec dělá.

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo

je to bohužel tak, META už tu zastoupení nemá, tudíž sehnat cokoliv je problém, já jsme v poslední době dvě měty vykuchával z obdobného důvodu. Pokud by jsi měl ale opravdu velký zájem, mohl bych ti ten ovladač sehnat přes známého v Itálii, snad by mi pomohl. Jde o to, jestli se ten ovladač ještě vůbec dělá.

Tak jak píše rolbar asi bych to neřešil demontoval bych to a dal nové DO je toho na trhu ažaž stačí si přečíst pár příspěvků a hned budeš vědět co je dobré a co né tady na fóru je spoust machrů co stím mají zkušenosti a rádi ti poradí.V dnešní době se to skoro všechno dělá univerzální takže to umí pracovat tak jak má se vším nebo aspoň v dost případech.

Vloženo

Presne tak Meta.a fungovalo by to dobre s alarmem nasel jsem na http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladan...lovaci-klice-1/ ale nevim zda me to bude spravne fungovat s alarmem a s tema motorkama co mam nainstalovany ve dverich a jeste to dotahovani oken proste aby to vsechno fungovalo jak ma :)

CAU. pozri si stranku: www.setech.sk

Vloženo

je to bohužel tak, META už tu zastoupení nemá, tudíž sehnat cokoliv je problém, já jsme v poslední době dvě mety vykuchával z obdobného důvodu. Pokud by jsi měl ale opravdu velký zájem, mohl bych ti ten ovladač sehnat přes známého v Itálii, snad by mi pomohl. Jde o to, jestli se ten ovladač ještě vůbec dělá.

Bouzel to tak je dnes sem objezdil snad kazdej servis a vsude me rekli to samy ,... v Italii mam taky znamyho ale rikal ze uz se to ani nevyrabi ,... takze jedina moznost demontaz!!a muze me teda nejakej machrporadit ? ;) abych nemusel hledat ,... :)

Vloženo
sen zapomel dotat ze za rozumnou cenu ale ne zase ten uplne nejlevnejsi ,..;))

Doporučuji oslovit zdejšího uživatele Zdenek h.k., nebo přímo rakso.cz. Tam jsou ceny velmi příznivé a s octou jejich DO komunikují velmi dobře. :palec2:

Vloženo
Nedávno jsem taky sháněl jak udělat druhý dálkový ovladač k META SYSTEM alarmu, v Praze 6 je specializovaná prodejna, kde se sežene vše! Zde je kontakt...

http://katalog.atlas.cz/detail/1455304-cas...d-centrala.aspx

Díky za snahu ale včera jsem se nas.... :aggressive: a koupil jsem nový alarm. Jelikož jsem se 20min dobýval do auta běhal okolo auta s ovladačem a nemoh to zaboha otevřít tak jsem učinil takto nakonec se to teda podařilo ale byla to fuška ,.... nestalo se to poprvé takjsem učinil takto,... ale ještě jednou díky :palec2:

Vloženo

No tak jsem asi taky rozloučil s dálkovým ovládáním, minulý týden se mi nepovedlo napoprvé otevřít auto, asi až na 10 pokus, tak jsem koupil baterky a týden dobrý! Včera auto otevřu, a už jsem ho nezavřel, tak jsem znovu koupil baterky a auto zamkl, po dvou hodinách jsem ho ale napoprvé už neodemkl! Nevím asi už je ovladač unavený!? V pondělí jedu do C.A.Systemu aby se na to koukly!

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj všem. prosím o radu mám auto škoda octavia 1,9 Tdi rv. 98. a občas mi nejde dalkové ovladaní- pouze central - je to od META SYSTEM - krabicka dalkace hranata pouze s jednim na 3rozpulenym tlacitkem. Auto jsem uz takhle koupil s touto vadou.Baterky ok :):)

Vloženo

Ahoj všem. prosím o radu mám auto škoda octavia 1,9 Tdi rv. 98. a občas mi nejde dalkové ovladaní- pouze central - je to od META SYSTEM - krabicka dalkace hranata pouze s jednim na 3rozpulenym tlacitkem. Auto jsem uz takhle koupil s touto vadou.Baterky ok :):)

Vloženo

Nazdar,

presne tuto chybu som mal aj ja. Bol to domontovany alaram napojeny na originalny cental (Opel Astra). Niekedy som pri aute stal aj 10 minut a do zblbnutia stlacal ovladac az kym alarm prijal kod a auto sa odomklo. Teda fungovalo to uplne nahodne a baterky v ovladacoch boli nove!

Alarm som vymontoval a dal do servisu. V servise povedali, ze je OK. Tak som to dal naspat a ono sa to ako keby same opravilo. Myslim, ze to este obcas neslo na prvy krat, ale to sa uz dalo prezit.

Vysledok:

pre mna bol cely alrarm velkou nahadou a aj ked neverim, ze sa veci opravia sami, toto bol jeden z prikladov!

Asi by som to dal na preskusanie do servisu. Mozno sa to "opravi" ako mne.

Vela stastia.

Marian.

Vloženo

Ahoj, teď jsem zrovna odpovídal vede ve foru: Tady je kopie:

Tak měl jsem podobný problém s Meta systémem! A už je z auta venku! Jednotka příjmu je v té krabičce co jsi našel, to je celý alarm! V servisu v Crášťanech mi řekli, že pokud je to montovaný alarm z továrny (Škoda - Auto) je to neopravitelné, ta přijímací jednotka je na přání Škodovky zalitá do plastu a nejde rozebrat, pokud je alarm montovaný dodatečně, lze ho opravit! Po několika neúspěšných odemknutí auta jsem alarm vyhodil! A šel tam nový! S dálkovým startem ;)

• o 4 týdny později...
Vloženo

asi je to uz pozde. Mam stejny DO jako ty, ja s nim problem nemam, ale v servisu, kde mi opravovali auto s tim problem maji. Jejich elektrikar mi sdelil, ze je problem v tom ovladaci, ve kterem je poskozen tistak. Na jejich radu si necham u meta systemu vymenit DO ovladac a melo by to bejt pak v pohode.

Vloženo
asi je to uz pozde. Mam stejny DO jako ty, ja s nim problem nemam, ale v servisu, kde mi opravovali auto s tim problem maji. Jejich elektrikar mi sdelil, ze je problem v tom ovladaci, ve kterem je poskozen tistak. Na jejich radu si necham u meta systemu vymenit DO ovladac a melo by to bejt pak v pohode.

Čus pozdě ještě není prosím tě kde sídli ta firma co ti to opravila.Dík za informace

Návštěvník
Vloženo

Ja to vyhodil z oka. Koupil jiny, tenhle se podomacku neda nakodovat - musi se poslat do firmy a tam to udelaji - ale musis poslat i druhy dalkac - pokud nemas musis poslat i celou jednotku. Tak jsem se na to vyprdl a koupil neco noveho co si sam doma naucim

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdar,mam v octavii r.v. 99 META system a dva dialkove,jeden prestal fungovat,baterka ok,signal vysiela...Uz raz som mal ten problem a v jednom servise mi ich zosynchronizovali.Robili to tak aby som to nevidel,je tam nejaky postup stlacania...Ziadny iny zasah v aute nerobili..Viete niekto ten postup????

Vloženo

taky mám Meta a taky by mě celkem zajímalo jak se to dělá, protože ovladače celkem dodělavají. A hlavně jestli by to šlo synchronizovat na jiný typ ovladače - třeba nějaký menší.

Návštěvník
Vloženo

Taky jsem mel Meta a obe dalkace ko, takze poslat do servisu Meta a myslim cena kolem 300kc.

Pokud by me odesel jen jeden ovladac tak se to da sesynchronizovat, ale pokud ko oba tak to jde na opravu tedy na napojeni na pristroj a pod, ale postup nikdo nezdeli :(

Vloženo

Takze uz mi to povedali v servise aky je postup.S dialkovym ktore funguje stlacit 8x otovorit/zavriet cize spolu 16 x.Potom prestane reagovat,a treba stlacit to co nefungovalo,a cakat 30 sec.Potom zas to co funguje a potom druhe a uz by malo ist. Vyskusal som to ,funguje to.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...