Sir Jim Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Potrebuju poradit, mam tyden nove auto a uz od zacatku me stve vyrazne zelene podsvicena kontrolka parkovacek na ovladaci svetel. Ostatni polhy zari tlumene ale zrovna parkovacky zari vyraznou zelenou, nechapu proc, v noci se mi to svetlo odrazi na okenku a hrozne to rozptyluje. Nevim jestli je to normalni nebo mi to ma neco rict, v navodu jsme nic nenasel a sviti to porad stejne at to prepnu kam chci. Nekdo nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Ano, skutečně ten symbol svítí více, než ostatní. V návodu je k tomu jen toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 1. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 No to je na palici, schvalne vam to sem vyfotim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Nechápu, jak tě to může v bočním skle nějak rušit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 1. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Tak a ted otazka, jak se toho zbavit? Cernou lihovku mam az jako posledni moznost.. Ani z toho navodu nechapu na co mi to jako ma byt.. A proc zrovna parkovacky? Na fotce to zas tak nevypada ale zari to dost na druhe fotce je to i videt v odrazu v okne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 1. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 (editace) Vzdyt mi to sviti do xichtu primo i odrazem v okne, navic presne v miste kde prez to okno koukam do zrcatka.Hlavne ale at mi nekdo rekne NA CO TO JE?? Jinak jsem s rapidem spokojeny jezdi se mi paradne. Editováno: 1. Prosinec 2014, autor: Sir Jim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Já bych řekl, že když Rapid nemá kontrolku světel na přístrojovém štítu, tak toto ji má nahradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Vzdyt mi to sviti do xichtu primo i odrazem v okne, navic presne v miste kde prez to okno koukam do zrcatka. Asi nemáš řádně seřízenou přední sedačku Já to při pohledu do venkovního zrcátka prakticky nevnímám, a když se na to zaměří,. vidím tu kontrolku na ráměčku zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
architect Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 (editace) Musím priznať, že sa to v tom zrkadielku naozaj odráža, ale akosi som to prestal vnímať. Zrejme je to dosť závislé od výšky šoféra a polohe jeho očí. Čierna fixka ale nie je až také beznádejné riešenie. Rozhodne však nepoužiteľné na vonkajšom štítku. Tú vysokosvietivú LEDku treba skrotiť priamo vo vnútri prepínača. Demontáž je pomerne jednoduchá, úprava triviálna a výsledok zaručený. Chce to len trochu obyčajnej zručnosti... Trochu inšpirácie http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/prepinac-svetel-zmena-podsviceni Nie som si istý či by ma toto vyfarbičkovanie bavilo (mám na mysli ten postup, čo je popisovaný na priloženom linku a čo urobí z toho prepínača niečo čo sa silne podobá na ovládač na veži z roku 1990), predsa len sa píše rok 2014, ale myslím, že začiernenie tej LEDky by som vpohode, a myslím, že aj s patričným nadšením, zveril mojej 8 ročnej princezničke Osobne by sa mi páčilo jemné biele podsvietenie, v duchu podsvietenia prístrojovky, ale to je už iný level a hóóóódne roboty, do čoho sa mi pravdu povediac ani nechce. Editováno: 1. Prosinec 2014, autor: architect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 2. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Tohle vypada slibne. Rozebrat a zacernit diodu. Menit ji nebudu, na to jsem amater. Diskoteku barevnych svetylek taky nechci. Diky za radu dobra prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 2. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Tak definitivne vyreseno celkem elegantne Obnasi to rozebrat vypinac ( opravdu jednoduche dle navodu vyse) a vyndat svetlovodivy plast co privadi vice svetla prave pod kontrolku parkovacek Vysledek je paradni, kontrolka stale sviti hezky zelene ale cca s polovicni intenzitou. Tedy na 100% spokojenost Nic se nezacernuje a ten kousek plastu lze kdykoli dat zpet Timto dekuji hlavne architectovi za dobre nakopniti spravny smerem Pripadnym zajemcum pomuze tehle par fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 2. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Jeste male srovnani pred a po Na foto je to blbe videt ale ta kontrolka (symbol) ma uplne jinou ( sveze zelenou) barvu nez zbytek kontrolek na prepinaci Po uprave je vse stejne jen se snizila intenzita ktera je nyni jen lehce vetsi nez ostatni symboly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
architect Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Chválim. Šikovné ručičky Takto by to malo vyzerať. Rád by som však poznal jeden logický argument zo strany od Škodovky, prečo je to takto nezmyselne navrhnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 No vida jak jsi elegantně vyřešil svůj problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Ta kontrolka svítí více jako signalizace zapnutých potkávacích světel. U aut bez kontrolky potkávacích světel v budících je to řešeno takto... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.