Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,prosím o radu.V poslední době se mi stává,že mi stále svítí signalizace otevřeného kufru.I když auto uzamču a při jízdě.Při uzamčení se kufr normálně zavře,zhasne i osvětlení a vše funguje jak má.Při jízdě auto nehouká ,že ho mám otevřený,ale když jsem ho zkoušel nechat otevřený,tak to houkalo v pořádku ,tak jak má.Čím to může být?Díky za  radu. :kol-47:

Čím jiným než mikrospínačem.

V horní části zámku jsou 2 mikrospínače. Jeden na osvětlení a druhý na signalizaci otevřeného kufru. Demontuj rozeber a uvidíš.

Přesně tak. Možná ti někdo písne, ktery je signalizační,nech nemusíš rozdělávat dobrý. Já si to už nepamatuji. Většinou to pak je na výměnu už obou.

• Autor

Tak jsem přišel na to,že se mi nějak prodřely drátky co vedou do víka kufru.Nevíte někdo prosím číslo dílu?Bylo by to na fabii  sedan.Díky

Myslíš tím číslo dílu kabelového svazku zadního víka?

• Autor

ano

Asi jsi díl takového druhu ve škoda auto nikdy nekupoval že?

Nemám odvahu to hledat ani ti to napsat. Ale sedan bude třeba levný.

Jaký MR to je? Cena cca 2352 Kč :kol-32:  :kol-47:

• Autor

:kol-26: 2002 ,1,4 16V 74kw

Tak máš( kurňa) štěstí, na naše veterány to mají asi za výprodejové ceny  :kol-47:

Protože pokud jsem to našel dobře tak:

svazek sedan s centrálem: 6Q5 971 147 A = cca 610Kč

svazek sedan bez centrálu: 6Q5 971 147 = cca 489 Kč

Juniora jsem nehledal.

což máš za lidovku, troufám si odhadnout že to nedá ani cenu svorkovnic protože tak jedna stojí od 40 do 120Kč bez pinů.

Poptej to ve škodovce, i podle winka a oni ti to řeknou přesně. Ale měnit to  v zimě bude opruz.

Upraveno od Combi2002

• Autor

tak to by bylo super,zkusím se teda poptat.Zatím díky :kol-47:

• Autor

Ještě bych měl jeden dotaz,než to dám dohromady,tak jde to nějak odpojit,aby to nesvítilo a tak :kol-28:

Omlouvám se, že e do toho seru.. ale proč kupovat svazek kvůli prodřeným drátkům?? to snad zvládne spravit i desetiletý franta co už někdy držel pájku... 

• 4 měsíce později...
  • Autor

ahoj,dá se nějak odpojit signalizace otevřeného kufru?Jde mi o to,že půjdu na technickou,tak aby mi nic na palubce stále nesvítilo.

Nebo to u technické nebude vadit?.Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.