rokane Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Ahoj,prosím o radu.V poslední době se mi stává,že mi stále svítí signalizace otevřeného kufru.I když auto uzamču a při jízdě.Při uzamčení se kufr normálně zavře,zhasne i osvětlení a vše funguje jak má.Při jízdě auto nehouká ,že ho mám otevřený,ale když jsem ho zkoušel nechat otevřený,tak to houkalo v pořádku ,tak jak má.Čím to může být?Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Čím jiným než mikrospínačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 V horní části zámku jsou 2 mikrospínače. Jeden na osvětlení a druhý na signalizaci otevřeného kufru. Demontuj rozeber a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Přesně tak. Možná ti někdo písne, ktery je signalizační,nech nemusíš rozdělávat dobrý. Já si to už nepamatuji. Většinou to pak je na výměnu už obou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 3. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Tak jsem přišel na to,že se mi nějak prodřely drátky co vedou do víka kufru.Nevíte někdo prosím číslo dílu?Bylo by to na fabii sedan.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Myslíš tím číslo dílu kabelového svazku zadního víka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 3. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Asi jsi díl takového druhu ve škoda auto nikdy nekupoval že? Nemám odvahu to hledat ani ti to napsat. Ale sedan bude třeba levný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Jaký MR to je? Cena cca 2352 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 3. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 2002 ,1,4 16V 74kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 (editace) Tak máš( kurňa) štěstí, na naše veterány to mají asi za výprodejové ceny Protože pokud jsem to našel dobře tak: svazek sedan s centrálem: 6Q5 971 147 A = cca 610Kč svazek sedan bez centrálu: 6Q5 971 147 = cca 489 Kč Juniora jsem nehledal. což máš za lidovku, troufám si odhadnout že to nedá ani cenu svorkovnic protože tak jedna stojí od 40 do 120Kč bez pinů. Poptej to ve škodovce, i podle winka a oni ti to řeknou přesně. Ale měnit to v zimě bude opruz. Editováno: 3. Prosinec 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 3. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 tak to by bylo super,zkusím se teda poptat.Zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 6. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Ještě bych měl jeden dotaz,než to dám dohromady,tak jde to nějak odpojit,aby to nesvítilo a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Omlouvám se, že e do toho seru.. ale proč kupovat svazek kvůli prodřeným drátkům?? to snad zvládne spravit i desetiletý franta co už někdy držel pájku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 ahoj,dá se nějak odpojit signalizace otevřeného kufru?Jde mi o to,že půjdu na technickou,tak aby mi nic na palubce stále nesvítilo. Nebo to u technické nebude vadit?.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.