agent007 Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Tak nějak mě napadlo si navzájem sdělit zkušenosti kde je co nejlepší a jaké zkušenosti máte s obchody a servisy a ....Teď nemyslím abychom si sdělovali, kde mají nejlevnější plínky, ale to co souvisí s autama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 3. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 (editace) Sháněl jsem nástavec XZN M18 a musím říct, že jsem prošel a ověřil přes internet hodně obchodů. Buď zboží nevedli, nebo stál nástavec 900 Kč. Až v Praze jsem narazil na železářství Rousek a musím přiznat, že tak se má dělat obchod. nástavec v hodně kvalitním provedení za 254 Kč. Ale co víc, personál ochotný a přitom se Vám nevnucuje, poradí se vším, vybavenost zbožím - myslím, že není moc věcí které by jste tu nesehnali. Zkrátka tak se to má dělat. Nástavec byl ověřen pouze telefonicky, zda je, abych nejel zbytečně. Když jsem přišel na prodejnu a řekl co chci...Vy jste tu volal je připravený...Je to v Nuslích a až budu zase v Praze, určitě se tam budu rád vracet. Editováno: 3. Prosinec 2014, autor: agent007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 25. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Hodnoťte pokud máte nadstandardní zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 A hodnocení servisů co tady je ti nestačí? Témata se jmenujou White List a Black List. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 25. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 (editace) Tak B+W List je hlavně o hodnocení těch, co něco prodávají na i-bazarech a na fórech. Toto téma bylo založeno za účelem hodnocení oficiálních obchodů (eshopů + kamenných), servisů, atd. Editováno: 25. Prosinec 2014, autor: agent007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Chyba, témata k ohodnocení servisů zde již dávnou jsou a nevidím jediný důvod mít zde další.http://forum.skodahome.cz/topic/30617-servisy-hitpar%C3%A1da-doporu%C4%8Dujeme/ http://forum.skodahome.cz/topic/30618-servisy-hitpar%C3%A1da-rad%C4%9Bji-se-vyhnout/Takže toto téma přejmenovávám na Hodnocení obchodů (kamenných + eshopů) a přesouvám to do Lampárny. A tím pádem je jasné, že tady se servisy hodnotit nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Tak jsem našel jen něco k internetovým obchodům. Takto to dopadá, když se nehledá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.