Únor 16, 200817 r Autor dyt píšu, že logický to není, ale vem si třeba když si jdeš koupit boty, tak 8čky stojí stejně jako 11ky
Únor 16, 200817 r dyt píšu, že logický to není, ale vem si třeba když si jdeš koupit boty, tak 8čky stojí stejně jako 11ky Ty wole!...nesrovnávej boty a kola To je to samé když budu srovnávat Škodu s Mercedesem...Asi se pujdu protáhnout na hrazdu abych se uklidnil...ted shánim Al kola R16 na zimu a taky jsem z toho na prášky a nevim do čeho jit? TWISTER?
Únor 16, 200817 r Autor to bych neřek, boty jsou taky takový kola pro lidi, držej tě na zemi šlo mi o princip, nicméně boty vs kola není stejný jako mercedes vs audi btw na kterých stránkách jsi to viděl? Upraveno Únor 16, 200817 r od Luke288
Únor 16, 200817 r to bych neřek, boty jsou taky takový kola pro lidi, držej tě na zemi šlo mi o princip, nicméně boty vs kola není stejný jako mercedes vs audi btw na kterých stránkách jsi to viděl? Přímo na origo stránkách škody auto.
Únor 16, 200817 r Obutí jako obutí Jinak já zas mám Siriusy z Polska, tuším, takže čert aby se v tom vyznal
Únor 16, 200817 r Autor Přímo na origo stránkách škody auto. tak to je asi nějakej upgrade, já když to kdysi hledal, tak jsem solo cenu 18rs kol nenašel
Únor 16, 200817 r tak to je asi nějakej upgrade, já když to kdysi hledal, tak jsem solo cenu 18rs kol nenašel Akurat teraz som pozeral na skoda-auto.cz - Kolesa 18" zenithy 3772kč/kus, 17" zenithy 4000kč/kus. Takze cim vacsie koleso, tym menej stoji???
Únor 16, 200817 r žádnou logiku v tom nehledejte, je to jen obchodní trik. Kola 17" můžou dát na auto všichni majitelé OII a tak je předpoklad, že zájem bude mnohem větší, než o ty 18", který můžou dle TP použít jen majitelé RS. V tom je ten fígl.
Únor 16, 200817 r žádnou logiku v tom nehledejte, je to jen obchodní trik. Kola 17" můžou dát na auto všichni majitelé OII a tak je předpoklad, že zájem bude mnohem větší, než o ty 18", který můžou dle TP použít jen majitelé RS. V tom je ten fígl. To mě nenapadlo,člověče...ale vlastně proč si mysliš,že tam nemužu dát RS18?Vždyt se tam vejdou! Maximálně to neni uvedeno ve velkem TP.Asi tím,ne?
Únor 16, 200817 r To mě nenapadlo,člověče...ale vlastně proč si mysliš,že tam nemužu dát RS18?Vždyt se tam vejdou! Maximálně to neni uvedeno ve velkem TP.Asi tím,ne? no jistě, nemáš je uvedený v TP
Únor 16, 200817 r žádnou logiku v tom nehledejte, je to jen obchodní trik. Kola 17" můžou dát na auto všichni majitelé OII a tak je předpoklad, že zájem bude mnohem větší, než o ty 18", který můžou dle TP použít jen majitelé RS. V tom je ten fígl. Taka hypoteticka otazka, moze to mat niekto dodatocne homologovane zo Skodovky na obycajnu Octaviu (schvalila to Skodovka uz niekomu?) ? Tak potom mu to musia zapisat nie?
Únor 16, 200817 r no už o tom pár lidí mluvilo, ale nikdo to podle mně zapsaný v TP nemá a asi to ani nejde.
Únor 16, 200817 r Běžná silniční kontrola asi to nepozná ale problém nastane když způsobiš nějakou bouračku...to pak asi hoději na Tebe-nevim jestli to takhle funguje i v praxi.Já jsem před týdnem chtěl kupovat Al kola ze Superba Metan a nedopadlo to protože je tam jiné označeni ET než u Octávky.Ten disk tam v pohodě nasadit jde ale byl jsem upozorněn šéfem autor.servisu(můj známej) že jakmile způsobim dopravní nehodu tak jsem v prd...Superb má ET 37 a O2 ET50.
Únor 16, 200817 r Autor ano, 18ky se na oktávku opravdu vejdou , vejdou se i 19ky a myslím, že i 20ky by se vlezly. dodatečnej zápis origo RS 18tek lze snad jenom při dovozu auta ze zahraničí, už se to tu řešilo. jak na to bude koukat pojišťovna nevím a je mi to vcelku jedno, protože kdybych se měl takhle ohlížet, tak si na auto nedám nic krom origo věcí. a věřím, že pokud je pojišťovna rozumná, tak kvůli kolům na kterých jezdí jiný škodovky z výroby na tebe vinu nehoděj mmch mě byla havarijka proplacena na 18kách bez problémů Upraveno Únor 16, 200817 r od Luke288
Únor 16, 200817 r ano, 18ky se na oktávku opravdu vejdou , vejdou se i 19ky a myslím, že i 20ky by se vlezly. dodatečnej zápis origo RS 18tek lze snad jenom při dovozu auta ze zahraničí, už se to tu řešilo. jak na to bude koukat pojišťovna nevím a je mi to vcelku jedno, protože kdybych se měl takhle ohlížet, tak si na auto nedám nic krom origo věcí. a věřím, že pokud je pojišťovna rozumná, tak kvůli kolům na kterých jezdí jiný škodovky z výroby na tebe vinu nehodějmmch mě byla havarijka proplacena na 18kách bez problémů Tys boural Luke?
Únor 16, 200817 r Toto téma ztratilo koukám smysl. Jmenuje se fotky vytuněných OII a jen jsem tak ve spěchu prohlíd 4-5 stránek a žádné fotky jsem nenašel. Jak je to sakra možný? Člověk jsem vstoupí s tim, že si prohlídne, popř. přečte info o "nabitejch" Octávkách a najde jen kupu příspěvků o ničem.. Jak kdo na jakých gumách boural atd.. Třeba já boural na 15cti palcových barumkách a už bych je na auto v životě nedal!! Fakt stojej za ho*no
Únor 16, 200817 r Autor minulý léto mě v zahraničí trefil nějakej borec. dával jsem to sem. nahlásil jsem to až v ČR, policajti nafotili, pojišťovna proplatila opravu. bez problémů
Únor 16, 200817 r Autor Toto téma ztratilo koukám smysl. Jmenuje se fotky vytuněných OII a jen jsem tak ve spěchu prohlíd 4-5 stránek a žádné fotky jsem nenašel. Jak je to sakra možný? Člověk jsem vstoupí s tim, že si prohlídne, popř. přečte info o "nabitejch" Octávkách a najde jen kupu příspěvků o ničem.. Jak kdo na jakých gumách boural atd.. Třeba já boural na 15cti palcových barumkách a už bych je na auto v životě nedal!! Fakt stojej za ho*no že to řikáš zrovna ty. ono těch hezkých oktávek moc neni. to nečti
Únor 16, 200817 r že to řikáš zrovna ty. ono těch hezkých oktávek moc neni. to nečti I když mě taky Komár nasral,že tady dělal ze sebe blbce...tak se ho musim zastat v tom,že ty Barumky opravdu stoji za ho...já bych je nekoupil ani za dobrou cenu protože ta pneu nic neumi a mě taky málem dvakrát přivedla do průseru...jinak souhlas s Lukym-octávky dvojkovy v tuningy nejsou ani moc pěkny-je to elegantní auto a max.jsem vyměnil kola a dal spojler s origo naraznikama RS. Upraveno Únor 16, 200817 r od Romariooo
Únor 16, 200817 r Souhlasím, že moc jich asi nebude. Alespoň jsem jich moc neviděl. Zato Starejch Oktav se předělává více než je zdrávo, si myslím. Docela už mě ty "polo-tuneři" lezou krkem, když vidim co všechno jsou schopný na Octávku dostat a jakýmkoli způsobem vměstnat tuningové prvky do míst, nad kterými mě zůstává rozum jen stát.
Únor 16, 200817 r Autor ty Barumky opravdu stoji za ho...já bych je nekoupil ani za dobrou cenu protože ta pneu nic neumi a mě taky málem dvakrát přivedla do průseru.. záleží co lze čekat od 195/65/15 nebo kolik je ten rozměr, to prostě dobrý vlastnosti mít nemůže
Únor 16, 200817 r Souhlasím, že moc jich asi nebude. Alespoň jsem jich moc neviděl. Zato Starejch Oktav se předělává více než je zdrávo, si myslím.Docela už mě ty "polo-tuneři" lezou krkem, když vidim co všechno jsou schopný na Octávku dostat a jakýmkoli způsobem vměstnat tuningové prvky do míst, nad kterými mě zůstává rozum jen stát. když ono u OII je na takové bastlení a tuny laminátu všude možně i nemožně ještě čas..naštěstí
Únor 16, 200817 r když ono u OII je na takové bastlení a tuny laminátu všude možně i nemožně ještě čas..naštěstí To HEY! Plně s Jirikem souhlasím! Přeci jenom OII se pohybuje ještě cenově vysoko, tak se není čemu divit, že vytuněných OII je minimum. Osobně jsem ještě žádný "prototyp neviděl" Ale OI = když vidím, že se dají sehnat již od cca. 50.000,- Kč, tak to je pro trochu movitého tunera ideální "kup" !! Stejně tak je zřejmé, že tzv. "tuner - mechanik" toho z původní výbavy na autě moc nenechá. Spíš se bude snažit vadné části nahradit novými, lepšími např. sportovními díly (sportovní brzdy + podvozek, chip tuning..) či tuningovými prvky (zavařená karoserie, zadní světla, přítlačné křidýlko , gumy o šíři 2 standartních atd..) Až tahle lavina zasáhne i OII, tak věřím tomu, že někdo zase vymyslí Octavku III. třídy a bude se tento cyklus jen standartně opakovat. Myslíte si, že mám pravdu? Či se mýlím?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.