Scorpio99 Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Nazdar chalani pred týždňom som bol na pravidelnej servisnej prehliadke (po 30 000 Km) v autorizovanom servise kde mi vymenili olej (longlife) s nástavec filtra tesnenia avšak hneď po tomto servise sa mi zvýšila spotreba cca o 0,5-0,7 l a tiež sa mi zdá že hlučnosť..tak sa chcem spýtať je to normálne od vtedy som najazdil niečo okolo 250 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 ešte som o takomto probléme nepočul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Trochu OT : Mne keby niekto presne nastavil palubný počítač, hneď mám o 0,5 l vyšššiu spotrebu. Nerobili ti nejaký zásah v dávkovaní paliva, prípadne nastavenia PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinSatek Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Proč by to dělali? Editováno: 29. Květen 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek - porušuješ tím pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.