RSthomas Vloženo 8. Prosinec 2014 Vloženo 8. Prosinec 2014 Zdravím, mám takový problém, dnes jsem dovezl skodu RS a po příjezdu domu se mi rozsvitila kontrolka filtru pevných castic zlute. Mohl by mi tu nekdo poradit co s tim ? Diky Citovat
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2014 Vloženo 8. Prosinec 2014 (editace) Na diagnostiku, zkusit nucenou regerenaci, popřípadě pak určit přesnou závadu. Bohužel u PD 125kw je tenhle problém na denním pořádku. Editováno: 8. Prosinec 2014, autor: kokta7 Citovat
RSthomas Vloženo 8. Prosinec 2014 Autor Vloženo 8. Prosinec 2014 Ja prave myslel ze kdyz se rozsviti tak se to regeneruje,ale to se asi pletu co ? Citovat
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2014 Vloženo 8. Prosinec 2014 (editace) Když se to rozsvítí tak to hází chybu... Proto na diag a zkusit vynutit regeneraci a jed auto projet. Bohužel tenhle motor je hodně špatnej. Editováno: 8. Prosinec 2014, autor: kokta7 Citovat
RSthomas Vloženo 8. Prosinec 2014 Autor Vloženo 8. Prosinec 2014 Nekde sem cetl, ze ho vyndavaji. Je to dobry napad ? Citovat
chipmann Vloženo 9. Prosinec 2014 Vloženo 9. Prosinec 2014 Vzhledem k budouctnosti urcite ne na vag a zjistit pricinu proc neprobehla regenerace Citovat
RSthomas Vloženo 9. Prosinec 2014 Autor Vloženo 9. Prosinec 2014 dnes mi kontrolka zhasla, tak zatim asi necham byt. Dobry napad ? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.