RSthomas Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Zdravím, mám takový problém, dnes jsem dovezl skodu RS a po příjezdu domu se mi rozsvitila kontrolka filtru pevných castic zlute. Mohl by mi tu nekdo poradit co s tim ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 (editace) Na diagnostiku, zkusit nucenou regerenaci, popřípadě pak určit přesnou závadu. Bohužel u PD 125kw je tenhle problém na denním pořádku. Editováno: 8. Prosinec 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSthomas Vloženo 8. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Ja prave myslel ze kdyz se rozsviti tak se to regeneruje,ale to se asi pletu co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 (editace) Když se to rozsvítí tak to hází chybu... Proto na diag a zkusit vynutit regeneraci a jed auto projet. Bohužel tenhle motor je hodně špatnej. Editováno: 8. Prosinec 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSthomas Vloženo 8. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Nekde sem cetl, ze ho vyndavaji. Je to dobry napad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Vzhledem k budouctnosti urcite ne na vag a zjistit pricinu proc neprobehla regenerace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSthomas Vloženo 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 dnes mi kontrolka zhasla, tak zatim asi necham byt. Dobry napad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Jo, jezdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.