aeropavlov Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Už někdo vymyslel a vyzkoušel, jak přespat ve dvou dospělých v Yetim? Od předních opěradel dozadu je zhruba 180 cm, ale jak vytvořit slušnou rovinu pro položení matrace? Díky Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Mám udělanou desku na míru. Vyhodím zadní sedačky, dám desku s molitanem a hurá na dovolenou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 (editace) tak tato problematika ma tiez zaujima, a pri hladani na nete som nasiel vseliake vychytavky - profesionalne aj viac menej podomoacky vyrobene. Treba taky nahliadnut ku kolegom roomstristom - ty to tam tiez riesia. Nasiel som jedno naozaj zaujimave riesenie, ktore by sa s troskou sikovnosti dalo vyrobit aj doma: https://plus.google.com/photos/115111473797397109018/albums/5879677737597336369 - v tomto pripade by ma vsak zaujimalo, jak sa do toho leze, ako otvoria/zatvoria dvere ... Editováno: 11. Prosinec 2014, autor: arch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aeropavlov Vloženo 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Díky, máš to vymakaný ! Pošli prosím ještě fotku té desky a jak ji podepíráš k podlaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Mám tam obyčejnou dřevotřískovou desku potaženou látkou s molitanem. Desku tam mám jen položenou, drží sama. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 To v tom odkazu je poněkud vysoko, nepraktické a nedovedu si představit jak se tam leze. Ta varianta z.docekala je lepší. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Zdenko, chválime Ťa, ibaže pre ostatných taká malá pripomienka ... nezabúdajte na svoju dĺžku v napriahnutom stave. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Přesně tak, ta moje varianta je pouze limitující výškou člověka. My máme do 160 cm a máme to tak akorát, ale člověk vysoký 170 a víc bude mít už problém tam spát, ale je pravda, že se u nás dají ještě posunout přední sedačky, tak by tam bylo ještě tak o 10 cm víc. Prostě na přespání to stačí a po zkušenostech lepší než spát ve stanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Ja osobne som mal tiež také chúťky - prespať s Yeti, ale nakoniec som dospel k tomu názoru, že jediné riešenie by bolo, keby som niekoho požiadal, aby nado mňa nacúval, keď si ľahnem do trávy pod auto 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 preto asi bude pre vyssich riesenie len v tej vyssej urovni, tak aby lezovisko presahovalo ponad predne sedadla, tu je vsak otazne vliezanie a vyliezania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 (editace) Měřím nějakých 178cm a noc v Yetim je pro mě něco jako nouzové řešení. Nutnost prvního přespání v autě vznikla krátce po koupení auta při pořádání podnikového večírku. K dispozici bylo jen omezené množství lůžek ve třech pokojích a zájemců hodně, a jelikož spím poměrně hlučně, stejně by mě na pokoji někdo nechtěl. Tak vzniklo nouzové řešení pro přespání, které občas používám do dnešní doby. Mé řešení je značně primitivní, měl jsem na to dva – tři dny, nicméně stále funkční. Základ tvoří dvě dostatečně veliké a pevné krabice na podlaze za předními sedačkami ( dá se do nich v případě potřeby cokoliv uložit, dokonce by se tím i zpevnily) na nich je položen vhodně vyříznutý pravý a levý karton o síle asi 0,8 -1mm ( mohl by být vyříznutý líp, i pro střední tunel ) a pak už jen 10cm molitan složený s prostředního většího kusu a několika menších hranolků pro výplň prostoru u dveří. Přední sedačky posunuty na doraz. Střední tunel lehce překáží. Já se svou výškou spím komfortně lehce šikmo. Ve dvou by se už každý musel trošku uskromnit a nebýt natažený jako žížala. Do auta lezu zadními dveřní, ven bočními. V oblasti hlavy neradno moc skotačit, přeci jen ten prostor není moc zpevněný. To, co má z.docekal, je prakticky to samé v pevnější verzi pro častější použití. Omluvte kvalitu fotek, první dvě foceny mobilem za hnusného počasí dnes po ránu a druhé v únoru 2011. Dodatek - pořádí fotek se přehodilo. Editováno: 15. Prosinec 2014, autor: Artigas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 bohuzial ja mam 190cm, manzelka 176 ... takze mam stale problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 (editace) Arch - s tou tvou výškou snad jedině vyměnit auto. Editováno: 15. Prosinec 2014, autor: Artigas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 - ano, aj to by bolo riesenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 tak tato problematika ma tiez zaujima, a pri hladani na nete som nasiel vseliake vychytavky - profesionalne aj viac menej podomoacky vyrobene. Treba taky nahliadnut ku kolegom roomstristom - ty to tam tiez riesia. Nasiel som jedno naozaj zaujimave riesenie, ktore by sa s troskou sikovnosti dalo vyrobit aj doma: https://plus.google.com/photos/115111473797397109018/albums/5879677737597336369 - v tomto pripade by ma vsak zaujimalo, jak sa do toho leze, ako otvoria/zatvoria dvere ... Umíte si někdo tuhle gilotinu z desek představit při nehodě?? Zvláště při nárazu zezadu. Muselo by vše být řešeno jako harmonika či roleta s molitanem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 To si myslím, že jezdit se s tím v rozloženém stavu nedá, vždyť to je i přes přední sedačky, ve složeném stavu už asi žádná gilotina nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Odehnal Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Vyřešil jsem také pomocí vyrobené desky sklopné na pant, aby byla skladnější do kufru. Podpěry desky leží v lyžinách předních sedadel. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Ahoj. Petře, můžeš to nafotit i s matrací jak to vypadá celkově? Už to taky řeším ..... Nebo můžeš se mi ozvat na email (dan29g@seznam.cz) ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 (editace) Tak jsem našel na Youtube super vestavbu na spaní. Má ji týpek z německa, sice v Roomstru, ale super. Asi to tak pořeším taky :-) Editováno: 11. Duben 2019, autor: yetimann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.