pajo Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 (editace) Dobrý den , mám roomstra s motorem 1.4 TDI 59 KW, Během jízdy došlo k úniku oleje do motorového prostoru. Dle servisu se přidřela kliková hřídel a byl proražen blok motoru a zničilo to vstřik na 2 válci. Servis je schopen sehnat nějakej starší motor + nový vstřik za za cca 40 000 kč + nějaká práce . Nechce se mě dávat 50 000 za opravu když na to nebude žádná záruka. Zajímaly by mě vaše názory, rady, jak v této situaci postupovat a řešit nějakým rozumným způsobem, případně nějaké kontakty ( pocházím ze středočeského kraje, okres Rakovník ) na koho se obrátit. Předem děkuju za názory, rady, typy nebo nabídku motoru 1.4 TDI , 59 kw, typ motoru BMS. Editováno: 13. Prosinec 2014, autor: pajo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 Tento motor sa dá zohnať záleží od stavu a kompletnosti od 10-25tkč , jazdeného by som sa nebál , potom už záleží len koľko dáš za prácu , prípadne za nejaké komponenty okolo čo by bolo treba meniť - spojka , rovno oleje , rozvody a pod ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.