djtoyo Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 (editace) Zdravim a chci se zeptat jestli nekdo nevite cim to je?jedu po dalnici cca 50km rychlosti 130-140km/h a vse v pohode,po sjeti z dalnice me zniceho nic na rychlostech 3,4 a 5 po pridani plynu se zacalo trepat cele auto a hlavne radici paka!po zastaveni sem otevrel kapotu a trepal se uplne cely motor a neco praskalo nebo cvakalo v mistech v levem hornim rohu pred baterkou!diky za kazdou radu Editováno: 14. Prosinec 2014, autor: djtoyo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Můj tip: Dvouhmota... A rovnou zkontolovat silentbloky motoru a převodovky. (samořejmě až po opravě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 14. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Zitra stim jedu do servisu,tak su zvedavy!presne pred 2 mesici sem nechal delat novu spojku a bylo me receno ze ten setrvak jeste neco najezdi,tak vidim ze asi dojezdil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 To je nejlepší měnit komplet, jelikož na setrvaku moc na pohled nepoznas v jaký je kondici a když se pak posere,tak sebou bere většinou spojku a v některých případech i převodovku a to je drahej spas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Také už známe případ, kdy se dvouhmota rozpadla tak, že vzala sebou převodovku a jen náhodou to nepoškodilo motor (viz Bája) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Přesně jak řikaj kluci když už tak komplet . Hodně štěstí s opravou a dej pak vědět jak jsi dopadl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 15. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Kdyby to nekoho zajimalo tak predbezne to pry vypada ze nejede jeden valec,zitra budu vedet vic tak pak dam vedet,kazdopadne diky za rady a tipy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 18. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Tak nakonec to byl vstřik v jednom válci který nový stojí přes 15 tis , tak sem ho nechal spravit za 6 tis , sice to nepotěší ale aspoň že šel spravit :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 (editace) za 6tis mas vsetky 4 vystreky :kol-47:s anglicaka v top stave a ukazoval vstrek vadu na diagnostike? Editováno: 19. leden 2015, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 19. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2015 co to znamena z anglicaka? nevim co ukazovala diagnostika,proste mi rekli v servisu ze je to strik ve valci ktery nechali repasovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 (editace) ono staci ten vstrek vycistit v ultrazvuku a pretesnit nanovo a ide jak fik a z anglicaka to su auta dovezene s pravostranym volantom Editováno: 19. leden 2015, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos85 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Ahoj. Byl jsem s octavii na chipu a teď když hodně přidám plyn v malých otáčkách tak se mi rozvibruje celé auto,nevíte čím by to mohlo být? když jezdím normálně tak je vše v pořádku ale jak tomu dupu tak se celé roztřese. mám 1.9TDi 81kW po chipu to má 142koní a 315Nm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 A kde si byl na chipu? Jestli to začalo po nachipovani, tak bych to zaprvé nechal udělat znovu, tohle vypadá že ti jen přehrál mapy a nedělal to přímo na tvůj vůz, to je první věc. Pak to ještě možná nezvládá setrvačník, už na tom nebude nejlíp a jak je to nachipovane, tak to ten nápor nezvládá už vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) mas tam moc nalozene od spodu a dvojhmota to nepobere treba to upravit Editováno: 16. Únor 2015, autor: sparcp gti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos85 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Ahoj byl jsem v Praze na brzdě mám i vytisknutý graf. Ten pán si s tím docela vyhrál napřed tam dal moc koní že by to už nezvádla spojka a potom tam dal moc krouťáku že už přetáčelo turbo tak zase vše ubral. Vím že tam dal napřed 150 koní ale potom musel ubrat na 142koní. Jinak jsem maximálně spokojený, aby to byl nějaký amatér to nemůžu říci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 No tak pokud chceš aby to mělo aspoň těch 146 koní, tak budes muset dát nový setrvak a asi i rovnou spojku sadu, když už v tom budeš, jelikož ti to stejně jinak odejde, nebo vrátit starej soft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 No tak pokud chceš aby to mělo aspoň těch 146 koní, tak budes muset dát nový setrvak a asi i rovnou spojku sadu, když už v tom budeš, jelikož ti to stejně jinak odejde, nebo vrátit starej soft presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos85 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 tak že to vibrování znamená že mi odchází spojka a setrvák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 ano uz nie je v najlepsej kondicii,vecsinou po chipe prve co dava na seba upozornit je dvojhmota,ale ked ti ubere krutaku od spodu tak to zmizne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos85 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 na tom chipu je nejhezčí to že auto táhne hezky zespoda. když tomu nedupu tak to nevibruje. jenom když prostě hodně přidám, hlavně když tam mám 3 4 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 ano vtedy sa to najviac prejavuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 přesně, na ten setrvák jde velká váha právě v tom tahu a nezvládá to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos85 Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 moc děkuji za rady. budu na něj teď hodnější než to neodejde úplně. ale až dám nový tak ho zkusím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Taky mi to v tahu dunelo a vibrovalo nejvic na 4ku vymenil jsem vnitrni kloub poloosy a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 A kde jsi ho sehnal? Tuším že JanSuperb ho shání také, ale zatím marně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.